Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Vremea a amânat dezinsecția la Târgu Jiu. Când are loc următoare etapă!

Odată cu creșterea temperaturilor, insectele au început să își facă apariția. Cea mai mare problemă pentru cei care locuiesc în mediul urban o reprezintă țânțarii. O nouă etapă de dezinsecție pentru combaterea insectelor va fi făcută la finalul acestei săptămâni, în municipiul Târgu-Jiu. O altă acțiune a fost programată pentru săptămâna trecută, însă din cauza precipitațiilor aceasta a fost anulată.

Primarul municipiului, Marcel Romanescu, speră ca această acțiune să aibă loc și să nu mai fie amânată cu încă o săptămână.

”Pe graficul normal, acțiunea trebuia să se desfășoare săptămâna trecută, însă din cauza ploilor care au tot fost, am fost nevoiți să amânăm pentru această săptămână, fiind vorba despre ziua de sâmbătă. Sperăm ca vremea să fie bună, pentru a nu mai amâna acțiunea de dezinsecție”, a spus Romanescu.

Sunt 6 acțiuni de dezinsecție pe perioada verii, ultima fiind în luna septembrie.

Vizualizări: 522

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: