UATAA Motru scapă de o amendă mare

Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apă din Motru, societate aflată în insolvență, a scăpat de plata unei amenzi de 40.000 de lei.

Uzina a fost amendată de fisc pentru că nu a depus în termen situațiile financiare anuale. „Admite apelul. Schimbă sentința civilă în sensul că admite în parte plângerea contravențională și anulează procesul verbal de contravenție contestat cu privire la contravențiile prevăzute de art. 41, alineat 2, litera e din Legea nr. 82/1991 și art. 13, alineat 1, litera g din OG nr. 26/2013. Înlocuiește sancțiunea amenzii contravenționale în cuantum de 40.000 lei, aplicată pentru contravenția prevăzută de art. 25, alineat 1 din OUG 94/2011 cu sancțiunea avertismentului”, a decis Tribunalul Gorj.

Sentința pronunțată marți este definitivă. Uzina de termoficare, societate la care Consiliul Local Motru este unic acționar, a intrat în reorganizare judiciară la sfârșitul anului 2015.

Societatea este într-o situație critică, pentru că nu a reușit să cumpere certificatele de carbon, iar datoriile sunt uriașe.

Vizualizări: 1,455

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: