Adi Mutu, la cafea cu antrenorul Pandurii

Mutu şi Hamza sunt jucătorii doriţi de Pandurii Târgu Jiu în această pauză competiţională. În schimb, s-ar putea să plece Hora şi Răduţ, aceştia fiind curtaţi de alte cluburi.

Antrenorul de la Pandurii, Edi Iordănescu, s-a întâlnit la o cafea cu fotbalistul Adrian Mutu, cu care a avut „o discuţie informativă”, a declarat Narcis Răducan pentru ziare.com. Presa sportivă scrie că Mutu este interesat să vină la Pandurii, club care ar putea fi o rampă de relansare spre echipa naţională. Adrian Mutu e liber de contract, după despărţirea de indienii de la FC Pune City. Atacantul de 36 de ani nu a mai fost convocat la naţională în timpul mandatului lui Victor Piţurcă, dar odată cu schimbarea de selecţioner, a sperat că va fi readus printre ”tricolori”. Preşedintele de la Pandurii a spus că au fost discuţii şi pentru Hamza. „A fost o discuţie cu agentul lui, dar în această perioadă monitorizăm mai mulţi jucători şi ne interesăm de situaţia lor”, a spus Răducan în interviul dat ziare.com.

Preşedintele Pandurii a vorbit şi despre jucătorii care ar putea pleca. Presa a scris despre golgheterul Ligii I, Ioan Hora, că ar avea ofertă de la polonezii de la Lech Poznan. „Avem oferte, sunt anumite discuţii, dar noi deocamdată nu vrem să ne despărţim de jucători. Eu cred că, dacă rămânem în echipă completă, putem realiza o performanţă frumoasă în acest sezon, iar gândul nostru către asta se îndreaptă în momentul de faţă”, a mai spus Răducan. Discuţii ar fi şi pentru plecarea lui Răduţ. „S-au interesat anumiţi agenţi de situaţia sa. La fel este şi cazul altor fotbalişti de la noi, care au avut evoluţii foarte bune în prima parte a sezonului. Unii aş putea spune că s-au autodepăşit. Am devenit o echipă foarte atractivă din acest punct de vedere, însă prioritatea este să obţinem performanţe sportive”, a fost răspunsul destul de evaziv al preşedintelui de la Pandurii.

PRECEDENTMutu mai are nevoie de un gol la naţională pentru a fi cel mai prolific marcator. Acum împarte locul I cu Hagi, fiecare marcând câte 35 de goluri. Ca să revină la naţională, Mutu ar vrea să joace la Pandurii, pentru că şi prietenul său Cristi Săpunaru a fost convocat după meciurile bune la echipa antrenată de fiul selecţionerului.

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: