Adina Andriţoiu a câştigat şefia Centrului Brâncuşi

Primăria Târgu Jiu a finalizat concursul pentru ocuparea postului de director al Centrului Municipal de Cultură “Constantin Brâncuşi”, pe data de 19 noiembrie având loc interviul. Cei doi candidaţi care au disputat şefia instituţiei au obţinut fiecare peste nota 7 la proiectul de management, însă concursul a fost câştigat de Adina Andriţoiu, cu nota 9,12.

Şefia Centrului Municipal de Cultură “Constantin Brâncuşi” a fost disputată de doi candidaţi. Este vorba despre directorul interimar al instituţiei, Adina Andriţoiu, şi un profesor de la Universitatea “Constantin Brâncuşi”, Marius Turcitu. În urma evaluării proiectelor de management, Adina Andriţoiu a obţinut nota 9,12, iar Marius Turcitu a fost notat cu 7,62.

Interviul a avut loc luni, iar Adina Andriţoiu a fost declarată admisă pe postul de director al Centrului Brâncuşi. Instalarea în funcţie se va face printr-o dispoziţie a primarului, ce urmează să fie emisă în jurul datei de 1 decembrie, după expirarea termenului limită de depunere a contestaţiilor. În proiectul său de management pentru o perioadă de trei ani, Adina Andriţoiu priveşte Centrul Municipal de Cultură Constantin Brâncuşi ca “o instituţie a comunităţii în slujba moştenirii lui Brâncuşi, a culturii de calitate şi a educaţiei permanente”. Adina Andriţoiu spune că va pune accent pe programele de conservare şi punere în valoare a operelor lui Brâncuşi, pe programe turistice şi culturale. “Proiectul meu de management vizează investiţii în infrastructura şi logistica instituţiei, programe de conservare, întreţinere şi punere în valoare a Ansamblului Brâncuşi, programe turistice, programe culturale şi editoriale”, a declarat Adina Andriţoiu, directorul Centrului Municipal de Cultură “Constantin Brâncuşi”.    

Vizualizări: 152

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: