Adjunctul IPJ Gorj: Nu am fost de acord cu practicile lui de a colecta bani

Adjunctul IPJ Gorj, Ion Frăţilescu, a intrat miercuri seara prin telefon la emisiunea lui Rareş Bogdan pe Realitatea TV, unde a vorbit despre abuzurile şefului IPJ Gorj, Viorel Caragea. „Nu am fost de acord cu practicile acestuia de a colecta bani, a început cu presiuni asupra mea”, scria Frăţilescu într-un raport către şefii din minister, citat de jurnalist.

„Confirm că sunt spusele mele în raport, a fost trimis şi comisiei de apărare din Senat. Am făcut în numeroase rânduri aceste raportări, sunt faptele domnului comisar Caragea. (…) Sunt depuse de 4 ani, le tot semnalez, sunt victima comportamentului mai mult decât abuziv al acestuia. Mai mult de atât  nu putem face. Am fost destituit, am fost repus în funcţie de instanţa de judecată. Acum refuză orice dialog pe teme profesionale. Foarte mulţi colegi au fost nevoiţi să plece în pensie, din cauza jignirilor, presiunilor, unii angajaţi au fost luaţi de salvare”, sunt câteva din declaraţiile lui Frăţilescu.

Daniel Crăciun, poliţist în rezervă, a vorbit şi el despre modul în care Caragea a fost cercetat pentru că a avertizat un interlop cu privire la un flagrant, dar cu toate acestea a primit neînceperea urmăririi penale.

Vizualizări: 166

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: