Administraţia din Ţicleni, premiată pentru bazele sportive realizate

Administraţia publică din oraşul Ţicleni s-a întors cu un premiu important de la Poiana Braşov, acolo unde săptămâna trecută a avut loc Gala Premiilor de Excelenţă Administraţie.ro. Autortăţile locale din Ţicleni au fost premiate pentru numărul de baze sportive realizate la nivelul oraşului.

Cel mai important eveniment al anului din administraţia publică a avut loc în data de 22 octombrie, în Poiana Braşov. Este vorba Gala Premiilor de Excelenţă Administratie.ro, eveniment organizat de Portalul naţional de Administraţie publică www.Administratie.r,o împreună cu Oameni şi Companii, având ca parteneră Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Evenimentul s-a aflat anul acesta la cea de-a XI-a ediţie. În cadrul galei au fost premiate cele mai importante proiecte derulate în acest an de către instituţiile administraţiei publice locale. Au participat peste 100 de persoane, lideri din administraţia publică centrală şi locală, precum şi reprezentanţi ai mediului de afaceri. În cadrul acestei gale, administraţia locală din Ţicleni a fost premiată pentru bazele sportive realizate la nivelul oraşului. „Am primit premiul de excelenţă pentru cele mai bune baze sportive şi cele mai multe din Sud-Vest Oltenia. În ultimii trei ani ne-am axat foarte mult pe şcoli, pe baze sportive ca să ţinem tineretul aici, în localitate. Avem înfiinţate la Școala Generală, în cartierul Tunşi am realizat un teren sintetic de tenis cu piciorul şi de mini-fotbal, avem bază sportivă la liceu de tenis de câmp, tenis cu piciorul şi fotbal, şi la şcoala Mercioiu în Rășina tot așa, bază sportivă de 60 metri lungime. În domeniul bazelor sportive am fost singura administraţie premiată din Sud-Vestul Olteniei", a declarat Constantin Radu, primarul oraşului Ţicleni.

Autorităţile locale şi-au propus ca în viitor să realizeze noi baze sportive la nivelul oraşului. "Acest premiu ne dă un impuls ca în viitor să nu stăm degeaba şi să amenajăm în continuare toate terenurile de sport, să arate cum trebuie. Mai avem o singură şcoală, în Gura Lumezii, unde vrem să reabilităm baza sportivă. Anul acest vom face proiectul pentru realizarea unui teren sintetic şi la anul se va concretiza. Vom realiza investiția din fonduri de la bugetul local", a mai spus primarul Constantin Radu.    

Primarul din Ţicleni a mai fost premiat anul acesta. În luna aprilie a primit titlul de "Cel mai activ primar de oraş", distincţie acordată de către Asociaţia Oraşelor din România.

Vizualizări: 190

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: