Adrian Mititelu: Târgu Jiul va fi noua casă a FCU Craiova

FCU Craiova a anunţat că va juca sâmbătă meciul cu Progresul Pecica pe noul stadion din Târgu Jiu. Echipa lui Adrian Mititelu va stabili o nouă premieră,  va juca primul pe meci de Liga 3 pe cocheta arenă din Târgu Jiu.

Adrian  Mititelu a declarat, chiar pe stadionul din Târgu Jiu, cu ocazia inaugurării acestuia, că FCU Craiova va juca meciul din următoarea etapă a Ligii 3 la Târgu Jiu. Patronul oltenilor chiar speră ca la debutul echipei sale pe noua arenă, în tribune să fie la fel de mulți suporteri ca şi la inaugurarea stadionului, respectiv 8000.

„Târgu Jiul va fi noua casă a FCU Craiova, Echipa de Liga 3 e cea originală,  nu contează unde jucăm, ci contează cine suntem.  E frumos stadionul din Târgu Jiu, e foarte frumos, eu sunt foarte încântat de ce a ieşit şi mă bucur că avem ocazia să jucăm şi noi pe un stadion foarte bun. Sâmbătă vom  juca primul meci pe terenul de la Târgu Jiu şi sper să fie  un stadion cu foarte mulţi suporteri şi o atmosferă grozavă cum numai Peluza Sud ştie să facă. Nu ştiu dacă vor fi 12.000 de spectatori dar cu siguranţă  vor fi foarte mulţi, ced  că vor fi  cel puţin câţi  au fost la inaugurarea stadionului”, a spus Mititelu  la inaugurarea arenei precizând că după ce echipa sa va promova în Liga 2, deja se va gândi la prima ligă: „În viaţă nu este nimic sigur, dar noi ne dorim foarte mult să promovăm anul acesta şi avem toate motivele să fim îndreptăţiţi să promovăm în Liga 2.  Chiar ne gândim de acum ce vom face în  Liga 2, pentru că ne dorim ca din primul  an să mergem în Liga  1”.

Nu se ştie deocamdată  pentru ce perioadă va dori FCU Craiova să rămână la Târgu Jiu, dar dacă previziunile patronului se adeveresc, peste două  sezoane FCU Craiova ar putea juca  în  Liga 1 la Târgu Jiu. Mititelu vrea să construiască  un stadion pentru echipa  sa la Craiova dar  e puţin probabil să  fie finalizat mai devreme de doi ani.    

Vizualizări: 1,751

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: