Halep o învinge pe prima favorită de la Turneul Campioanelor

Simona Halep a învins-o luni pe Bianca Andreescu într-un meci din Grupa Violet a Turneului Campioanelor, care are loc la Shenzhen (China), deși canadianca de origine română era considerată favorită, scorul fiind 3-6, 7-6 (6) 6-3.

Bianca a început mai bine meciul și a luat primul set, având la un moment dat minge de meci în setul al doilea. Bine consiliată de Darren Cahill, Simona a întors meciul și a reușit să câștige, având chiar trei mingi de meci la final.

Darren Cahill a redevenit oficial antrenorul Simonei Halep cu ocazia acestui meci.

"Este o performanţă uimitoare să mă calific de şase ori la rând la Turneul Campioanelor, înseamnă mult şi sunt mândră de mine şi de echipa mea că am putut să o facem din nou. A fost un meci foarte dificil, ştiam că ea este o jucătoare extraordinară, care joacă până la final, fără să renunţe, aşa că a trebuit să lupt. Nu am jucat foarte mult de la Wimbledon şi sunt un pic moartă, dar am timp mâine să mă recuperez şi sunt fericită că am putut câştiga în sfârşit un meci la Turneul Campioanelor. La fiecare meci am presiune, dar îmi place să joc sub presiune, dar a trebuit să o transform într-o manieră pozitivă şi azi am reuşit. Mă bucur că am putut lupta contra unei fete mai tinere cu zece ani ca mine şi care a tocmai a câştigat US Open, reuşind o treabă incredibilă în acest an. De aceea sunt mândră de evoluţia mea din seara asta şi vreau să mă bucur de asta. Am văzut multe drapele ale României aici şi vreau să vă mulţumesc că aţi venit şi, bineînţeles, fanilor chinezi, pentru că am simţit dragostea voastră", a declarat Halep, la interviul de pe teren.

Vizualizări: 901

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: