Adrian Prisnel, o nouă replică la declarația lui Vîlceanu

Deputatul USR Adrian Prisnel reacționează pe Facebook, după o declarație a liderul PNL Gorj Dan Vîlceanu. Conflictul dintre cei doi a apărut după ce Vîlceanu a declarat că a vorbit cu cei de la USR din București și acceptă un candidat unic al dreptei. În replică, deputatul de Dolj Adrian Prisnel a declarat că această discuție nu ar fi avut loc și că USR își va pune candidat la primăria Târgu Jiu. Dan Vîlceanu a spus apoi că a vorbit cu doi deputați care urmau să-i transmită mesajul lui Nicușor Dan.

„Domnul Vîlceanu știe foarte bine că o discuție serioasă pe o astfel de temă ar fi putut-o avea doar cu filiala locală Gorj sau cu Biroul Național. Dacă doresc colegii liberali eu le pot face cunoștință și cu Bulai de la Neamț, poate găsesc la Iulian resursele de a unifica dreapta la Târgu Jiu.
PNL încearcă o apropiere de USR, așa cum a încercat și în campanie, exclusiv din motive de imagine și nu datorită unor sinergii ideologice. Așa cum este acum, PNL nu este de dreapta cum nici PSD nu este de stânga. Sunt două partide nereformate, afectate în profunzime de interese financiare.
Îi recomand domnului Vîlceanu ca înainte de a iniția o asemenea discuție de unificare a forțelor anti PSD să ajute la reformarea propriului partid.
Din nefericire pentru ei, în urma procesului acesta de reformă, PNL va pierde oameni către PMP și ALDE; în evaluarea mea, nucleul dur ce va rămâne în PNL va fi un USR mai mic“, a scris Adrian Prisnel pe Facebook.

Vizualizări: 790

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: