PREMIERĂ: Cârciumaru are contracandidat la şefia PSD Gorj

Florin Cârciumaru nu va mai fi unicul candidat pentru şefia PSD Gorj. Fostul prefect, Alin Văcaru, a declarat că este dispus să intre în competiţie împotriva lui Cârciumaru. Potrivit unor surse din cadrul partidului se pare că Alin Văcaru are mari şanse să-i ia locul lui Florin Cârciumaru, având mulţi susţinători. Mihai Weber, noul preşedintele executiv al PSD Gorj, îi avertizează pe social-democraţi că nu este momentul pentru a declanşa războaie interne în partid.

 Deputatul Alin Văcaru a fost numit vicepreşedinte al PSD Gorj, în locul lui Ion Ciocea, primarul comunei Bustuchin, care a rupt legăturile cu partidului, din cauza candidaturii sale ca independent. Acum, Alin Văcaru vrea să-i ia locul lui Florin Cârciumaru. Văcaru a declarat că va intra în competiţie împotriva lui Cârciumaru, dacă va simţi că are susţinerea colegilor. „În condiţiile în care colegii mei mă vor susţine, nu mă dau la o parte de la nicio funcţie. E multă responsabilitate, dar nu mă dau la o parte de la o funcţie de conducere, indiferent care va fi aceea: preşedinte, preşedinte executiv, vicepreşedinte. Dacă simt că am susţinerea colegilor, normal că voi intra în competiţie şi împotriva lui Florin Cârciumaru. Repet, nu mă dau la o parte de la nicio competiţie”, a declarat Alin Văcaru. Acesta vrea să facă echipă cu colegii din generaţia tânără. „Voi face echipă cu orice coleg, cel mai important este să fim uniţi. Noi am demonstrat că am fost uniţi şi până acum, vom fi uniţi şi în continuare. La fel se va întâmpla şi dacă voi fi eu, va fi Mişu Weber, Ciprian Florescu sau Cosmin Popescu. Sunt foarte multe persoane care pot să ocupe funcţii de conducere, chiar şi pe acea de preşedinte, important este să facem echipă ca şi până acum. Dacă suntem uniţi, vom fi puternici, dacă apar animozităţi echipa PSD Gorj va fi slăbită, iar eu nu-mi doresc asta”, a spus Alin Văcaru.

La rândul său, Florin Cârciumaru spune că nu se teme de concurenţă. „Cred că este prea devreme să comentăm pe această temă. Aşa cum nu mi-a fost frică ani de zile de concurenţă fie pentru postul de primar, fie pentru postul de preşedinte al organizaţiei PSD Gorj, nici de această dată nu îmi este frică de concurenţă. Este foarte bine, înseamnă că Partidul Social Democrat, organizaţia de la Gorj, are oameni pregătiţi pentru a conduce mai departe organizaţia”, a declarat Cârciumaru.

 Avertisment: Nu e momentul pentru războaie interne

Mihai Weber, noul preşedinte executiv al PSD Gorj, le transmite social-democraţilor că nu e momentul potrivit pentru a declanşa războaie interne. „Deocamdată, discutăm de echipa actuală. Preşedintele organizaţiei este Florin Cârciumaru, eu sunt preşedinte executiv. Despre ce va fi, vom discuta la momentul potrivit. Eu cred că acum trebuie să ne concentrăm energiile pe alte probleme, nu pe discuţii orgolii şi războaie interne, care nu-şi au locul”, a declarat Mihai Weber.

Vizualizări: 1,026

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: