Brînzan: Pandurii este casa mea, clubul care m-a crescut

Foştii jucători de la Pandurii, transferaţi în vară de FC Argeş, au jucat titulari la ultimul amical al piteştenilor. Brînzan, Blejdea şi Dănescu au contribuit decisiv la victoria echipei lui Nicolae Dică în meciul amical cu Progresul Spartac, scor 3-0, Blejdea marcând de două ori şi Brînzan un gol. Fostul căpitan a venit în week-end acasă şi a urmărit şi meciul amical pe care foştii săi colegi l-au disputat cu echipa din Băleşti.

Blejdea şi Brînzan, cei doi foşti panduri plecaţi în această vară de la Târgu Jiu, au fost cei care au adus victoria Argeşului în amicalul din week-end cu Progresul. Aceasta a fost şi prima victorie din amicale pentru piteşteni  care au întrerupt, vineri după-amiază, seria de remize din meciurile amicale cu un succes obţinut la scor de neprezentare, 3-0.

În cel de-al patrulea joc amical, Nicolae Dică i-a utilizat pe toţi cei trei foşti panduri ca titulari, aceştia marcând de trei ori, Blejdea două goluri şi Brînzam un gol.

Târgujian fiind, Denis Brînzan, fostul căpitan al celor de la Pandurii, a venit acasă în week-end şi a asistat la meciul amical al fostei sale echipe cu Internaţional Băleşti.  Brînzan a mărturisit cu această ocazie că i-a fost greu să se despartă de colegi şi că a rămas cu regretul că nu a apucat să joace pe noul stadion: „Bineînţeles că mi-a fost greu să mă despart de toţi acești oameni alături de care am crescut, alături de care m-am format ca jucător. Am interacționat cu foarte multe persoane în toţi cei 14 ani pe care i-am petrecut aici. Mulțumesc tuturor antrenorilor pe care i-am avut aici, cu siguranță am învățat câte ceva de la fiecare în parte. Cel mai mare regret este că n-am apucat să joc pe stadionul nou, probabil ar fi venit mult mai mulți spectatori la meciuri față de câți au venit la terenul sintetic”.

Crescut de la opt ani la centrul de copii de la Pandurii, Denis Brînzan crede în continuare că la Pandurii se poate face performanţă şi că tinerii care sunt crescuţi aici vor face o figură frumoasă: „Pandurii este casa mea, clubul care m-a crescut. Voi păstra acest club mereu în sufletul meu și mă voi întoarce cu cea mai mare plăcere oricând. Sper ca în câțiva ani acest club să facă performanță din nou și sa readucă oamenii la stadion. Sunt sigur că majoritatea dintre cei care joacă la Pandurii vor face o figură frumoasă în continuare. Pandurii mereu a avut jucători tineri de valoare, rămâne să se pregătească și să aibă ambiție că pot fi mai buni decât adversarii”.

Brînzan şi Blejdea au fost titulari sezonul trecut pentru Pandurii, iar Dănescu a fost unul dintre tinerii trimişi cel mai frecvent pe teren de antrenorul Adrian Bogoi. Din păcate problemele financiare de la Pandurii au făcut ca toţi cei trei să aleagă o echipă cu un obiectiv îndrăzneţ în acest sezon, promovarea în Liga 1, dar şi o formaţie cu un buget stabil şi care plăteşte salariile la timp.

Vizualizări: 738

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: