Bogoi l-a pierdut şi pe Dorian Gugu de la Pandurii

Antrenor secund la Pandurii Târgu Jiu, Dorian Gugu, a ales să părăsească gruparea gorjeană pentru a antrena la Cetate Deva, în Liga 3. Gugu este al doilea antrenor secund pe care Adrian Bogoi îl pierde în acest sezon, după ce la reunirea lotului s-a despărţit de Dragoş Militaru care a ales să fie antrenor principal la echipa de Liga 3 ACS Energeticianul.

Criza financiară prin care trece Pandurii Târgu Jiu a afectat serios şi staff-ul tehnic al echipei. Cei doi secunzi ai lui Adrian Bogoi din sezonul trecut au părăsit în această vară echipa.  Din cauza restanţelor financiare mari, de peste un an, Dragoş Militaru a plecat, ca principal, la retrogradata din eşalonul secund ACS Energeticianul, echipă cu care se află deja în cantonament de pregătire centralizată de o săptămână.

Cel de-al doilea antrenor secund,  Dorian Gugu, un simbol pentru generaţia de aur a pandurilor şi cel mai bun antrenor secund pe care l-au avut gorjenii, a ales şi acesta să meargă tot la Liga 3, tot ca secund însă, la LPS Cetate Deva. După ce sâmbătă a fost prezent la amicalul cu Internaţional Băleşti, Gugu şi-a luat rămas bun de la jucători luni şi a plecat la noua sa echipă.

Echipa hunedoreană LPS Cetate Deva a fost reprimită în eşalonul trei recent, având cel mai bun punctaj dintre echipele retrogradate, urmând să preia locul braşovenilor de la AFC Hărman. Noul antrenor principal al echipei din Deva este Ştefan Nanu, ultima dată antrenor la ACS Poli Timişoara. Nanu a fost antrenor şi la Pandurii, în urmă cu două sezoane, imediat după retrogradarea gorjenilor din Liga 1, însă n-a condus echipa decât două săptămâni, după care a plecat, fiind nemulţumit de faptul că, în scurta perioadă petrecută la cârma echipei, oficialii clubului n-au izbutit să perfecteze niciun transfer.

În acest moment Bogoi mai are în staff doar un antrenor secund, Cristi Popescu, care a venit de la grupele de juniori ale clubului, sezonul trecut antrenând  la Juniori U19. Cristi Popescu a fost principal şi la Pandurii II, pe vremea în care clubul gorjean avea echipă în Liga 1 şi îşi permitea să aibă şi echipă satelit la Liga 3.  Acesta este ajutat, pe bază de voluntariat, de antrenorul cu portarii Eugen Căţelu, cel care pregăteşte şi micuţii portari de la Centrul de copii şi juniori.

Vizualizări: 1,243

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: