AJF Gorj anunţă înscrieri pentru noul sezon

Asociaţia Judeţeană de Fotbal pregăteşte debutul noului sezon al campionatelor organizate la nivelul judeţului Gorj. Înscrierile pentru noua ediție de campionat au început deja şi se vor încheia în data de 12 august.  

AJF Gorj îşi anunță membrii afiliați sau cei aflaţi în curs de afiliere că data limită pentru depunerea cererilor de înscriere pentru sezonul competițional 2019 - 2020 este 12 august 2019. AJF Gorj organizează Campionatul Judeţean Liga a IV-a şi Liga a V-a, Juniori A 1, şi Juniori C, D şi E. Pentru toate aceste categorii se fac deja înscrieri la sediul AJF Gorj.

Pentru noul sezon se pregătesc deja şi arbitrii din cadrul Comisiei Judeţene de Arbitri Gorj care vor susţine în curând testele obişnuite care au loc înaintea unui nou sezon. Comisia Județeană de Arbitri Gorj anunţă şi lărgirea lotului de arbitri şi organizează cursuri de instruire pentru tineri arbitri, dar şi testări teoretice și fizice pentru arbitrii din lotul județean. Acestea vor avea loc  în data de 10 august 2019, ora 08:30, la sediul AJF Gorj.  Arbitrii au obligația de a se prezenta cu adeverința medicală cu specificația „apt pentru activitatea de arbitru”.

Vizualizări: 529

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: