FRF a sancţionat Pandurii cu interdicţie la transferuri

Pandurii Târgu Jiu este printre puţinele echipe din Liga 2 care nu a perfectat nici un transfer pentru noul sezon. Directorul sportiv Camilian Floroiu a precizat că nu s-au putut face transferuri din cauza unei sancţiuni aplicate de FRF dar speră ca federaţia să ridice sancţiunea în urma memoriului depus de Pandurii.

De la reunirea lotului Pandurii Târgu Jiu a avut în probe numeroşi jucători, Mai întâi s-au pregătit sub comanda lui Adrian Bogoi opt dintre tinerii juniori ai clubului, după care au fost aduşi în probe alţi zece fotbalişti  dar după disputarea meciului amical cu Tractorul Cetate antrenorul Adrian Bogoi a renunţat la cea mai mare parte dintre ei. Doar trei dintre cei testaţi atunci de tehnician se mai regăsesc acum în lotul echipei pe care o pregăteşte dar între timp au mai fost testaţi la amicalul cu Internaţional Băleşti un portar şi un atacant. Este vorbe tot de doi jucători tineri, sub 20 de ani, fostul portar de la “U” Cluj, Iulian Dinu, şi un vârf din Republica Moldova, Dumitru Rogac, fost jucător al echipei de prima ligă Zaria Bălţi.  Se pregăteşte de asemenea cu Pandurii şi  Daniel Unguru, atacant care ar putea reveni la echipa din oraşul natal, după ce sezonul trecut a jucat la ACSO Filiaşi, în Liga 3.

Cu toate că  echipa a avut jucători în probe şi încă mai testează o serie de fotbalişti, nu a putut perfecta nici un transfer din cauza problemelor financiare care au dus la aplicarea sancţiunii de interzicere a transferurilor. „Este o problemă legată de legitimări şi de transferul de jucători  pentru că ni s-a aprobat înscrierea în Liga 2 cu această interdicţie la transferuri dar am depus un memoriu şi am solicitat ridicarea acestei sancţiuni. Am solicitat ridicarea sancţiunii şi punerea într-o perioadă de probă conform regulamentelor FIFA”, a explicat directorul sportiv Camilian Floroiu care consideră că există o cale regulamentară de amânare a acestei sancţiuni pentru o perioadă de la şase luni la doi ani, în conformitate cu regulamentele FIFA referitoare la statutul şi transferul jucătorilor.  Oficialul a precizat că se poate acorda clubului sancţionat o perioadă de probă şi, prin memoriul depus la FRF, s-a solicitat ridicarea sancţiunii şi aplicarea perioadei de probă. Floroiu a mai spus că sunt mai multe cluburi din Liga 2 în această situaţie şi toate au depus memorii la FRF.

Galerie foto



Vizualizări: 1,256

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: