Peppy Dolce Vita va reprezenta România la EMF Masters Cup

Echipa de Old Boys Peppy Dolce Vita Târgu Jiu, care a câștigat anul acesta Campionatul Național de „Old Boys”, organizat de Federația Română de Minifotbal, va reprezenta România  la competiţia europeană a cluburilor de old boys, EMF Masters Cup. Este vorba de competiţia continentală de Champions League pentru Old Boys, ce va avea loc la Rimini, în Italia, între 5 și 8 septembrie.

Echipa de minifotbal de old boys Peppy Dolce Vita a realizat în acest an o performanţă istorică în acest sport care începe să se dezvolte pe mai multe planuri şi în România. În Europa există deja competiţii continentale pentru mai multe grupe de vârstă la minifotbal, gorjenii calificându-se, după ce au devenit campioni naţionali la EMF Masters Cup, competiţie echivalentă a Champions League, pentru Old Boys.

Performanța istorică a echipei de la Târgu Jiu, care este formată în cea mai mare parte din foști jucători ai echipei locale Pandurii Târgu Jiu, ar putea astfel continua şi în Europa. Cu jucători precum Mălăele, Amzucu, Trofin, Rădoi, Adi Popescu sau Dorin Hîrsu, majoritatea rămaşi în activitate la minifotbal după retragerea din fotbalul mare, echipa locală de minifotbal se poate numi lejer Pandurii, pentru că acolo au performat marea majoritate a componenţilor lotului.

Anul acesta s-a desfăşurat la nivel naţional cea de-a treia ediţie a Campionatul Național de Minifotbal Old Boys, organizat de Federația de Minifotbal din România, la Drobeta Turnu Severin, şi la care au luat parte 16 echipe din ţară. Componenţii lotului se pregătesc acum  pentru a participa la EMF Masters Cup şi pentru a face o figură frumoasă şi acolo. Competiţia europeană se va desfăşura la Rimini, în Italia, între 5 și 8 septembrie, în aceeaşi perioadă cu EMF Champions League.

Galerie foto


Vizualizări: 604

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: