Afacerist din Gorj, la un pas de eliberare

A fost cândva unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din Gorj, iar de câțiva ani are numai belele cu legea.

Afacerile care între timp au falimentat l-au adus pe Dan Radu Floarea după gratii. Și asta de două ori. Acum, fostul afacerist este din nou la un pas să scape de pușcărie.

Magistrații Judecătoriei Târgu Jiu au admis, miercuri, cererea afaceristului Dan Radu Floarea de eliberare condiționată.

„Admite cererea de liberare condiționată formulată de petentul Floarea Radu Dan, deținut în Penitenciarul Tg-Jiu. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului Floarea Radu Dan, aflat în executarea mandatului nr.159/2020, emis de Tribunalul Arad, în baza sentinţei penale nr.112/2020. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare”, a decis instanța.

Și în primăvară Floarea a fost la un pas de eliberare, dar Tribunalul Gorj a desființat sentința judecătorilor târgujieni și a respins cererea de eliberare condiționată.

Floarea a fost reîncarcerat pe 22 noiembrie 2019, după nicio lună de la eliberarea sa din pușcărie. El are de executat 4 ani și 7 luni de închisoare, pentru spălare de bani în formă continuată.

Afaceristul are peste 60 de ani, așa că va executa doar o treime din pedeapsă.

Vizualizări: 5,941

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: