Mama unei fetițe acuzate de agresiune vine cu explicații

Mama uneia dintre fetele implicate în scandalul filmulețelor apărute în ultima perioadă în spațiul public a decis să iasă public și să dezmintă anumite informații făcute de către unul dintre bunicii fetei. Mai exact, este vorba despre nepoata lui Nicu S., bărbatul care a spus că  nora sa este vinovată pentru comportamentul fetiței. Acum, femeia vine și spune că totul este o minciună, iar comportamentul fiicei sale s-a schimbat din cauza bunicilor.

Cazul fetelor agresate de alte copile ia amploare, iar declarațiile curg de la zi la zi. După ce bunicul unei fete a decis să vorbească despre comportamentul acesteia, mama agresoare explică ceea ce s-a întâmplat. Aceasta spune că ceea ce s-a întâmplat are legătură cu traumele pe care le-a trăit în ultimii 7 ani, atunci când a stat alături de tatăl său și de bunici.

”Comportamentul fetei nu are legătură neaparat cu anturajul ei, ci cu traumele pe care le-a trăit în ultimii 7 ani, în special din noiembrie 2019 de când m-a chemat disperată să o iau de la bunici. Era foarte disperată, m-am speriat foarte tare pentru că au fost foarte multe cazuri în care a fost vorba despre agresiune fizică din partea unei rude. Ea nu spunea nimic, doar plângea”, a spus mama uneia dintre fetele implicate în scandal.

De asemenea, femeia spune că a depus foarte multe plângeri, acuzând că bunica paternă ar fi lovit-o pe fată de mai multe ori: ”Bunica paternă a lovit-o de nenumărate ori. Am depus sesizarea la Protecția Copilului. În timp ce era la mine, am dus-o la școala unde era la momentul respectiv, în Mușetești. Fata mea a fost la ore, nu așa cum a zis bunicul ei. Am dovezi în acest sens. Fata a ales să vina la mine de frica lor. Este și o declarație a fiicei mele în care spune clar faptul că din punct de vedere psihic nu mai poate tolera comportamentul bunicilor. Eu nu i-am dat voie fetei să le vorbească urât bunicilor și nici tatălui ei”, ne-a spus femeia.

Bunicul fetei a spus într-o declarație acordată presei faptul că mama nepoate sale i-a dat prea multă libertate, iar de aici a rezultat comportamentul prezentat în filmuleț. În replică, femeia spune că nu este adevărat. Întrebată fiind de unde se cunoștea fiica sa cu celelalte agresoare, femeia a spus că cel mai probabil din mediul online.

”Nu! Clar nu i-am oferit atât de multă libertate. Nu știu ce înțelege el, în permanență a fost cu mine. Pot spune că avea anumite prietene cu care vorbea de dinainte în spațiul online. Pe unele le-a cunoscut aici, la Târgu Jiu, iar cu unele vorbea deja în mediul online. Nu știu cu câte de întâlnea. O cunoștea pe cea de 14 ani, cea mai agresivă fată. Fata mi-a spus că după ce s-a întâmplat acest lucru, nu a mai ținut așa de mult legătura cu ea”, a mai afirmat femeia.

De asemenea, mama fetei de 12 ani a găsit și o explicație în privința acelui filmuleț, acuzându-i din nou pe bunicii paterni, dar și pe fostul ei soț.

”Ea regretă foarte mult fapta. Sunt niște lucruri la care nici ea nu se aștepta să fie. Și eu regret și îmi cer mii de scuze în locul ei. Ea are o temere permanentă față de bunici și fostul meu soț, în primul rând. Chiar ea a spus că mediul în care ea a crescut era unul violent. I s-au spus lucruri jignitoare la adresa mea, am mesaje și înregistrări audio. Sunt depuse la dosarele din Tribunal. Și acest lucru s-ar putea să aibă un efect asupra comportamentului ei, să aibă o ură imensă pentru femei. Da, așa este, a făcut o mare greșeală, dar nu merită să fie pusă la zid. I-au fost refuzate mai multe consilieri psihologice, acolo unde putea să înțeleagă ce este bine și ce nu”, a fost un alt mesaj la mamei.

Femeia a mai afirmat și faptul că o supraveghează pe copilă, iar în momentul când pleacă în oraș îi spune totul.

Vizualizări: 6,262

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: