Trei adolescenți în arest pentru violență

Autoritățile par să ia în serios agresiunile unor copii asupra altor copii, după ce mai multe filmulețe realizate chiar de ei au apărut în spațiul public. Miercuri au fost reținuți pentru 24 de ore încă trei adolescenți, care apar pe o filmare realizată în luna mai și în care un băiat mai mic este agresat verbal și fizic de doi băieți mai mari și o fată. 

"În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, la data de 7 mai a.c., un tânăr de 14 ani, din orașul Bălcești, județul Vâlcea, care locuiește fără forme legale în comuna Bărbătești, în timp ce se afla pe raza municipiului Târgu Jiu, ar fi fost agresat de către doi tineri de 15 și 18 ani și o tânără, de 15 ani, toți din municipiul Târgu Jiu", a transmis IPJ Gorj.

Cei trei vor sta o noapte în arest, așa cum s-a întâmplat și cu tânăra de 14 ani, implicată în două agresiuni, care după cele 24 de ore de reținere a fost pusă sub control judiciar.

Pe filmarea din mai, tânărul agresat este pus să își ceară scuze celui mai mare, folosind cuvinte obscene. "Mânca-ți-aș .... de barosan, îmi cer scuze", a spus cel mic. Fata care era în grupul celor mari i-a reproșat că își cere scuze la mișto. Situația a degenerat, cel mic a fost pus să cânte Imnul României, acesta a dat semne de opoziție și a fost lovit cu pumnii și picioarele de doi băieți, după care filmarea a fost oprită. 

"În cursul zilei de astăzi, în continuarea cercetărilor efectuate de polițiști, cei trei tineri, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj", a comunicat Poliția.

Vizualizări: 3,799

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: