Florin Călinescu a semnat un nou contract

Actorul Florin Călinescu nu a stat departe de televiziune după demisia de la PRO TV. Vedeta a anunțat, duminică, într-un live pe Facebook, că a semnat un nou contract, demontând astfel zvonul că își face propriul post TV.

Fostul jurat de la „Românii au talent” a dezvăluit că va oferi consultanță și consiliere pentru mai multe televiziuni, ajutând la rebranduirea lor, dar nu a oferit niciun nume.

„Niște buni prieteni s-au gândit și ei să ne încrucișăm destinele și să o iau de la zero. Nu am nicio teamă, nicio frică. Genul meu e să construiesc, decât să mă dau pe tobogane construite de alții bine judecate de ei și pentru distracția unor audiențe. Am dat un anunț și cred că nu s-a înțeles foarte bine și atunci vreau să explic rar și pe îndelete”, a spus pe Facebook Florin Călinescu unde a explicat că acum caută oameni potriviți pentru diversele programe pe care le va implementa și dezvolta la respectivele televiziuni dar nu pentru propriul post de televiziune, așa cum se zvonea.

„Caut oameni, pentru că asta am făcut din 1 decembrie 1995, care să se exprime într-un fel sau altul într-un colectiv de creație. Rămâne să iau legătura cu unele din persoanele care îmi trimit dorințele lor de a lucra împreună. Niciodată nu am făcut și nu pot să fac compromisuri. Nu îmi fac o televiziune, pentru că nu sunt atât de nebun, e vorba poate de milioane, habar n-am, dar am semnat un contract cu niște prieteni și veți afla săptămâna aceasta despre ce este vorba. Probabil o să fac și o emisiune, două, trei, cu dumneavoastră. Am semnat un contract de consultanță, de consiliere, pentru mai multe televiziuni. S-a creat o confuzie. Am zis facem o televiziune, deci nu fac o televiziune. Nu de la zero, facem o rebranduire”, a mai spus actorul.

La final, Florin Călinescu a spus și ce fel de angajați caută în perioada următoare fiind vorba de scenariști, oameni care să știe că facă un film sau reportaje.

Vizualizări: 4,031

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: