Tatăl bătăușei de 14 ani: Suntem dărâmați, ne cerem scuze familiei

Tatăl fetei de 14 ani care este acuzată că a lovit două fete mai mici, la câteva săptămâni distanță, a făcut primele declarații după ce fiica sa a fost pusă sub control judiciar. Acesta susține că este încă șocat de cele întâmplate, își cere scuze familiilor fetelor și susține că fiica lui s-ar fi împăcat deja cu tânăra pe care a snopit-o în bătaie la sfârșitul săptămânii trecute.

După ce fata de 14 ani a fost plasată sub control judiciar, tatăl ei a făcut noi declarații despre situația teribilă prin care trec atât victimele, cât și agresorii celor două fete. Bărbatul s-a declarat șocat de comportamentul fiicei sale și și-a cerut scuze familiilor celor două fete bătute.

“Suntem destul de șocați, afectați. Nu suntem dormiți de când am aflat. Ne cerem scuze familiei și ne punem în postura în care puteam să fim în partea cealaltă și conștientizăm gravitatea. Fata a regretat și conștientizează, și-a cerut scuze. Cam atât avem de declarat. Suntem dărâmați, psihic terminați. Nu recunoaștem fata noastră din ce am văzut. Considerăm că a fost o ieșire a ei și atât. Suntem destul de afectați”, a declarat tatăl adolescentei de 14 ani.

În plus, acesta a mărturisit că fiica sa deja s-ar fi împăcat cu copila de 13 ani pe care a umilit-o, a pus-o în genunchi, a scuipat-o și a lovit-o fără milă minute în șir. „Fata a venit, s-au împăcat. În 6 septembrie, s-au luat în brațe, s-au puoat, și-au cerut scuze una față de cealaltă că au greșit amândouă. S-au jignit, au fost acele momente care trebuie uitate de amândouă”, a mai spus tatăl fetei.

Scenele nu au șocat doar gorjenii, ci și întreaga țară. Când a fost dusă la Parchet, mai mulți târgujieni s-au strâns în fața instituției și i-au strigat fetei, peste gard: „Așa le trebuie agresorilor!” sau „Data viitoare, sigur nu mai bați pe nimeni!”. 

Vizualizări: 4,929

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: