Afacerist scos de sub control judiciar

Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, acuzat de trafic de persoane, proxenetism și șantaj, a scăpat de măsura controlului judiciar. Decizia aparține Tribunalului Gorj.

„În temeiul art. 348 C.pr.pen., art. 207 C.pr.pen. şi 242 alin. 1 C.pr.pen. revocă măsura controlului judiciar cu privire la inculpatul BODI ALEXANDRU-NICOLAE”, se arată în minuta sentinței din 28 martie, care poate fi contestată.

„La cererea noastră, instanța a dispus restituirea cauzei la Parchet. În lipsa unor probe noi, au fost respinse și cauzele pentru șantaj, sustragere de sub sechestru și proxenetism, iar controlul judiciar s-a revocat în totalitate. Cu alte cuvinte, n-ar mai prea exista probe pentru a fi trimis în judecată! La acest moment, procurorul nu poate da decât clasarea dosarului. Nu se poate constata vinovăția clientului meu. Alex Bodi e liber! Nu știu cât va dura dosarul întors la procuror, nu pot să estimez”, a declarat avocatul afaceristului, Mădălina Popescu, pentru Click!

Bodi a stat două luni în arest preventiv, fiind denunțat de o fostă parteneră care a mărturisit că a fost obligată de afacerist să practice prostituția în mai multe cluburi din Germania.

Vizualizări: 5,813

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: