Țara care are cele mai frumoase femei din lume

Argentina, Italia, Rusia, Venezuela, Japonia se pot mândri că femei cu trăsături diferite, dar la fel de atractive. Dar statisticile din ultimii ani de la concursurile de frumuseţe mondiale arată clar că Venezuela a dat lumii cele mai frumoase concurente la aceste concursuri.

Venezuela reunește cele mai frumoase femei pentru că au pielea mai închisă la culoare și trăsături latino, în general combinate cu alte naționalități din cauza numărului mare de imigranți care s-au mutat în țară după cel de-al Doilea Război Mondial. Rădăcinile diferite, dar amestecate, au dus la o genetică superbă care pare că fascineze multă lume. Venezuelencele sunt întruchiparea frumuseții adevărate, şi, potrivit statisticilor, sud-americancele sunt cele mai frumoase femei din lume.

Cu șapte victorii Miss Univers și șase victorii Miss World, statisticile pur și simplu nu mint. Startul a fost dat de Susana Duijm, în anul 1955. În ordinea trofeelor, s-au mai remarcat Maritza Sayalero (1979), Irene Sáez şi Pilin Leon (1981), Astrid Herrera (1984), Bárbara Palacios (1986), Ninibeth Jiminez (1991), Jacqueline Marcano (1995), Alicia Machado (1996), Dayana Mendoza (2008), Stefanía Fernández (2009), Ivian Sarcos (2011) şi Gabriela Isler (2013).

Cu toate acestea clişeele despre frumuseţea femeii pot continua la nesfârşit, asta pentru că tiparele sunt diferite şi variază chiar și de o țară la alta. Și pentru că lumea este într-o continuă evoluție, tiparele de frumuseţe se schimbă permanent, iar globalizarea conduce la un amestec tot mai vizibil al trăsăturilor. Uitându-ne la megaconcursurile de frumuseţe precum Miss World şi Miss Universe este tot mai greu să identificăm o frumuseţe universală, care să satisfacă gusturile fiecărui om de pe pământ.

Vizualizări: 1,997

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: