Află ce costuri implică o identitate online profesionistă utilizând o nouă funcționalitate

Web Logistics își propune să vină în întâmpinarea antreprenorilor care au nevoie de o prezență și o reputație online realizate în mod profesionist. Noua funcționalitate pusă la dispoziție de Web Logistics te aduce mai aproape de stabilirea bugetului ideal pentru o construcție absolut necesară oricărui brand.

După mai mult de 450 de site-uri de prezentare și soluții e-commerce incluse în portofoliul celor peste 400 de clienți, echipa Web Logistics a decis să pună la dispoziția gorjenilor un website de prezentare bogat în informații extrem de UTILE celor interesați de acest domeniu și care să reflecte în același timp viziunea integrată a celor 6 membrii ai echipei.

Website-ul în sine a devenit astfel o declarație de autenticitate în stil minimalist. Elementele de design grafic concepute de către Dorina Cioplea-Văduva, în spirit brâncușian sunt un umil tribut adus geniului care a pus micul oraș de pe Jiu pe harta mondială a artei. Cum echipele sunt formate din oameni și echipa Web Logistics este cu adevărat o ECHIPĂ coagulată, toți membrii au îmbrățișat cu drag ideea de a-și afirmă clar și concis apartenența la cultură organizațională a firmei, prin apariția pe “coperta” site-ului.

Pentru acei care se întreabă de ce Web Logistics se prezintă în ALB & NEGRU când suntem bombardați de culori în spațiul digital, răspunsul este…DESCHIDERE. Web Logistics este un spațiu deschis noului, este planșă pe care profesioniștii într-ale digitalului, pictează cu nuanțe atent alese, fiecare proiect în care se implică, păstrându-și permanent deschiderea spre nou.

NOU ! Accesând unul dintre cele două formulare puse la dispoziție în categoria CERERE OFERTĂ, veți avea posibilitatea de a vă contura o imagine clară asupra detaliilor de care se ține cont în conturarea unei oferte personalizate. Veți înțelege care sunt pașii necesari construirii unui « activ digital » a cărei notorietăți online să se reflecte și în rezultatele offline.

Echipa ta de marketing - Web Logistics – este exact ceea ce afirmă că este: o echipa și este a ta

Membrii echipei sunt profesioniști cu o bogată experiență aplicată în diverse domenii de business, fapt ce stă la baza capacității acestora de a încorpora cunoștințele teoretice din ariile de competență cu realitatea aplicată. În același timp, echipa este “a ta” căci pentru a face toate demersurile necesare atingerii obiectivelor afacerii tale, Web Logistics pornește de la înțelegerea afacerii tale și nevoilor acesteia, raliindu-se viziunii tale.

Web Logistics îți răspunde din primele 10 secunde la cele mai importante întrebări

Pentru a oferi utilizatorilor un parcurs intuitiv prin site, acesta a fost gândit astfel încât să răspundă celor mai importante întrebări din primele 10 secunde de la accesare: CINE? CE? DE CE? CUM?

Aprofundând informațiile oferite, utilizatorul poate descoperi toate detaliile necesare conturării unei imagini clare asupra serviciilor prin care Web Logistics construiește active digitale remarcabile:

programare & dezvoltare web|optimizare, mentenanță, securitate, web design, mix de  marketing digital (Google & Social Media ADS, Blogging, Copywriting), consultanță în marketing

Lucrăm în echipă, alături de clienții noștri, pentru a atinge obiectivul final: un site web profesionist, actualizat permanent și ușor de utilizat.

Clienții noștri sunt implicați în construcția afacerii lor online, deoarece modelăm caracteristicile site-ului în funcție de cerințele și specificațiile lor. Ne propunem să oferim produse finale personalizate pentru fiecare proiect în care ne investim pasiunea, bazându-ne pe abilitățile și perspectivele aduse de membrii echipei de profesioniști. Credem că fiecare afacere se potrivește unui anumit profil de client.

Ne propunem să evidențiem prin conținut și strategii de marketing personalizate—caracterul distinctiv al fiecărei afaceri, aducând-o în față clientului potrivit.” – Mitrut Stănoiu / Web Logistics.

Serviciile noastre vizează:

- Creșterea vânzărilor afacerii tale și dezvoltarea comunității de afaceri în jurul business-ului tău

- Sporirea notorietății brand-ului tău onsite și offsite

Suntem alături de ține pentru a crea, implementa și monitoriza proiecte cuantificabile de marketing online.

Vizualizări: 910

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: