Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Află ce face astăzi ministrul Muncii în Gorj

Mihai Şeitan, Ministrul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, va efectua astăzi o vizită în judeţul Gorj. Cu această ocazie, vor avea loc o serie de întâlniri şi discuţii cu reprezentanţii instituţiilor şi autorităţilor locale, dar şi cu cei ai partenerilor de dialog social.

La ora 11:00, la sediul Instituţiei Prefectului – Judeţul Gorj, Şeitan va participa la evenimentul de lansare al proiectului “Avocaţi pentru Egalitate”, implementat de Agenţia Naţională pentru Egalitatea de Şanse între femei şi bărbaţi (ANES).

La ora 13:30 Şeitan va susţine o conferinţă de presă şi va răspunde întrebărilor reprezentanţilor mass-mediei gorjene.

Pe agenda ministrului Şeitan se află şi o şedinţă de lucru cu reprezentanţii serviciilor publice deconcentrate din judeţul Gorj din coordonarea/subordinea Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale. 

După amiază la merge la Rânca. unde se va întâlni cu reprezentanţii sindicatelor şi administraţiei miniere, precum şi cu parlamentari, unde va discuta despre oportunitatea reducerii vârstei de pensionare la mineri.

Vizualizări: 82

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: