Află unde sunt secţiile speciale din Gorj

Alegătorii care vor să voteze în altă localitate decât cea de domiciliu trebuie să ştie unde sunt amplasate secţiile de votare speciale, singurele la care pot să voteze. În Târgu Jiu sunt trei secţii de votare speciale, secţia 56 amplasată în incinta Gării, secţia 57 din complexul studenţesc Debarcader şi secţia 58 din Spitalului Judeţean Târgu Jiu (Strada Progresului, nr. 18).

La Motru secţia specială nr. 73 este amplasată în halta CFR din Str. Motrului nr. 1. La Rovinari, puteţi vota la secţia specială din Spitalul Sfântul Ştefan, situat în strada Jiului, nr. 2. Secţia specială din Bumbeşti Jiu a fost amplasată tot în spital, adresa fiind Strada Sănătăţii, nr. 1. La Novaci, alegătorii au la dispoziţie o secţie specială amplasată în Casa de Cultură, iar la Tismana secţia specială nr. 103 este în şcoala primară din centrul localităţii.

Alegătorii aflaţi în Târgu Cărbuneşti dar care au domiciliu în altă  localitate pot să voteze la secţia specială nr. 113 de la Şcoala Generală "George Uscătescu", iar cei în trecere prin Turceni au la dispoziţie o secţie specială la Şcoala Primară din Murgeşti.

În localităţile rurale, secţiile speciale sunt amenajate în special în centrul comunelor (şcoli sau primării).

Vizualizări: 138

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: