Aglomeraţie la Înmatriculări. Abia peste patru luni se mai pot face programări!

Trafic tot mai sufocant pe străzile din Târgu Jiu. Numărul de maşini a explodat în urma eliminării taxei auto. Peste o mie de maşini sunt înmatriculate, în judeţul Gorj, în fiecare lună. Programările se fac acum online, iar cei care vor să înscrie maşinile mai au de aşteptat mult şi bine. Următorul loc liber este tocmai peste aproape patru luni.

Sistemul de programare online a făcut ca aglomeraţia de la ghişee să fie evitată în ultima perioadă. Abia pe 5 februarie 2018 este primul loc liber pentru gorjenii care vor să-şi înmatriculeze maşinile. În schimb, pentru înmatriculările provizorii, prima zi liberă este pe 15 noiembrie.

Peste 14 mii de maşini au fost înmatriculate în judeţul Gorj în zece luni. La polul opus, doar puţin peste o mie au dispărut din circulaţie. „De la începutul anului şi până în prezent, la nivelul judeţului Gorj au fost înmatriculate 14.725 de autovehicule. Au fost radiate 1.346 de vehicule şi pentru un număr de 10.592 au fost eliberate autorizaţii provizorii. A fost unul dintre cei mai grei ani pe care i-am avut. Sistemul de programare online a fost un real succes, şi-a făcut treaba, ne-a mai uşurat munca. Este un deficit de personal pe care sperăm să-l acoperim de anul viitor”, a declarat Ştefan Ţacu.

Vizualizări: 870

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: