Ai parcat ca un bou? Eşti făcut de râs pe Facebook!

Aviz şoferilor care parchează autoturismul în locuri nepermise. Cei care se abat de la regulile de circulaţie şi uneori chiar la cele de bun simţ riscă să fie făcuţi de râsul lumii.

Pe site-ul de socializare Facebook a apărut o pagină intitulată „Ai parcat ca un bou-Târgu Jiu” unde sunt postate fotografii cu autoturisme surprinse în timp ce staţionau în locuri nepermise. Pagina are deja aproape 2000 de aprecieri, semn că internauţii apreciază înfiinţarea acestei pagini şi că-i urmăresc activitatea cu regularitate.

Nu puţine au fost autoturismele parcate după ureche ce au fost surprinse în fotografii şi care, evident, se pot vedea pe pagina de pe site-ul de socializare. Nu doar şoferii de rând parchează anapoda. Pe pagina „Ai parcat ca un bou-Târgu Jiu” există o fotografie cu maşina Poliţiei Locale parcată pe un loc destinat persoanelor cu handicap chiar în faţa centrului comercial Shopping City Târgu Jiu, dar şi o maşină de poliţie parcată pe „zebră”.

Parcat ilegal a fost surprins şi autoturismul preşedintelui Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu. O fotografie postată în data de 30 decembrie pe pagina de Facebook ilustrează cum Ion Călinoiu sau şoferul său a parcat maşina în faţa sediului Complexului Energetic Oltenia din zona gării Târgu Jiu, pe trotuar, blocând astfel şi maşinile parcate în locul special amenajat.

Vizualizări: 208

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: