Al treilea cămin cultural modernizat cu bani europeni

Vești bune pentru localnicii din comuna gorjeană Scoarța. Autoritățile au obținut bani de la Compania Națională de Investiții să schimbe și fața Căminului Cultural din centrul comunei. Cu fonduri europene ori de la Guvern, edilii au reușit până acum să modernizeze alte două cămine din satele Bobu și Budieni spre bucuria localnicilor.

După ce au fost modernizate Căminele Culturale din Bobu și Budieni, pe lista autorităților a fost trecut Căminul Cultural din centrul localității Scoarța. Situat chiar peste drum de clădirea în care funcționează primăria, Căminul Cultural a ajuns în paragină și avea nevoie urgent de reabilitare.

Primăria a reușit să obțină bani prin Compania Națională de Investiții pentru modernizarea și dotarea căminului așa că, în câteva zile, va începe licitația și desemnarea firmei care se va ocupa de lucrările de reabilitare. „Avem foarte multe investiții. Săptămâna viitoare, căminul din centrul comunei Scoarța va fi scos la licitație, prin Compania Națională de Investiții. A fost refinanțat. Școala de la Scoarța e în licitație. Avem foraje în licitație în zona Lazuri și continuăm și proiectele de anul trecut. Avem aici finalizarea școlii de la Budieni și foarte multe proiecte”, a explicat primarul din Scoarța Ion Stamatoiu. (A.A.)

Vizualizări: 1,572

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: