Al Treilea Război Mondial se poartă pe internet

Site-ul realitatea.net a anunţat duminică, într-un material amplu, că mai mulţi prezicători celebri (printre care, evident, şi Nostradamus) au convenit că pe 11 noiembrie 2010 va începe cel de-al treilea război mondial, unul nuclear şi chimic care va şterge Europa de pe faţa Pămîntului. Nu am mai fost aşa îngrijoraţi de la ultimul sfârşit al lumii, ăla din 2000. Dar nu previziunile sunt cele care mă sperie (sau mă amuză) neapărat, ci comentariile cititorilor (unele chiar foarte inspirate) la acest articol. Să le luăm pe categorii...

În primul rând, avem îngrijoraţii care cred în predicţii, ca ”Golan”, care spune: ”Cu Nostradamus însă nu-i de glumit. Un al 3-lea război mondial va exista cu siguranţă şi va curăţa cca. 1/2 din populaţia globului, fie că vă place sau nu. Recent, fostul prim-ministru al Angliei a ieşit pe sticlă şi a spus că Iranul trebuie atacat. Deci...va fi război.” Cu Nostradamus, Ţociu şi Palade chiar nu e de glumit, într-adevăr.

Apoi vin specialiştii, ca ”Hermes”: ”Acestea nu sunt predicţii propriu-zise. Posibilele predicţii-pe valoare, cum se spune, adica pe"punct fix"-nu pot fi făcute decât cu aparat matematic. Asta deoarece sunt extrem de multe variabile ale dinamicii realităţii. Ceea ce Vanga, Nostradamus dar si ghicitoarele in carti fac, este sa utilizeze, inconştient, Efectul Barnum si Efectul Forer.Este vorba de o manipulare a subconstientului individual si colectiv prin spunerea de generalităţi.” N-am înțeles nimic, dar pare să fie de bine.

Religioşii fanatici, fani ai sodomiei şi Gomorrei: ”NICI PE TIMPUL LUI NOE CIND LE-A SPUS OAMENILOR CA VINE POTOPUL NU AU CREZUT SI A VENIT POTOPUL PEDEAPSA LUI DUMNEZEU EEEEE ACUM ESTE TOT O PEDEAPSA A LUI DUMNEZEU PENTRU OMENIRE SCIE PROFETIILE IN BIBLIE SI BIBLIA NU MINTE INSASI ISUS LE-A ARAT APOSTOLILOR CARE VO-R FI SEMNELE NU SFIRSITULUI CI INCEPUTUL NECAZULUI CEL MARE,ACESTE SEMNE LE TRAIM NOI ACTUALMENTE.” Nu ştie ortografie, nu are semne de punctuaţie şi scrie numai cu majuscule, dar compensează prin multă credinţă.

Onaniștii de ocazie: ”o sa ajungem in rai si o sa ne pupam pe gingii bagabonteilor si bagabonticilor. Pesedisti cu pedeliste,penelisti cu taraniste,marinari cu repetenti, procurori cu bombonei, ce mai gangbang in toata regula.Eu vreau cu Aura prima data. S-o deflorez, dupa aia Norica si Iliescu la urma.” Mai ştiţi pe cineva care vrea să ajungă în Rai doar ca să facă sex cu celebrităţi?

Glumeţii: ”Deci o sa dureze mai puţin de un an ca la anul e sfârşitul lumii. Cam slabutz ...” Nu putem decât să sperăm că Sfârşitul Lumii va veni mai târziu în România decât în Occident, după bunul nostru obicei.

Glumeţii hazlii despre care nu ştim sigur dacă vorbesc serios: ”Ma, oamenilor, voi aveti probleme la mansarda!!! Toata lume stie ca războiul mondial o sa izbucneasca pe 12 noiembrie si nu pe 11, eroare venind de la faptul ca Nostradamus a ignorat mereu zecimalele de dupa virgula.” Bun, nu-

Şi, în fine, cel mai bun comentariu posibil, venit din partea unui om disperat care, pentru prima oară în viaţă, vede partea bună a sărăciei: ”Tot ce este posibil la ce se întâmpla in lume in momentul asta este foarte posibil, sper la cat de săraci suntem cel puţin sa fim feriţi”.

Nu ştiu dacă va veni sau nu al treilea război mondial, dar cert este că trebuie să mai scăpăm cumva de deştepţii ăştia care parazitează internetul.

mantzy.wordpress.com

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: