Alba-neagra cu majorările salariale din primării. Edil: Nu s-a pus nici un leu!

Mult trâmbiţatele măriri salariale pentru primari se lasă aşteptate. Edilii din Gorj se plâng că nu le-au fost majorate lefurile deşi s-a promis acest lucru din acest an. “Nu s-a pus nici măcar un leu, dar le vor mări, că vin alegerile şi o să ne pieptene pe frunte”, a spus primarul din Bengeşti-Ciocadia.

 

 

 

 

 

 

 

 

„Nouă, primarilor, din 2019, nu ni s-a majorat salariul cu un leu. Văd că ies la televizor tot felul de politruci şi dau informaţii greşite, spun că s-au mărit salariile. Eu vă spun că nu s-a mărit nimic. Din 2019, iau aceiaşi bani. Munca este din ce în ce mai grea. Toate instituţiile deconcentrate pun presiune pe primării. Ne zbatem să răspundem la toate aceste instituţii. Primăriile sunt strânse cu mâinile de gât, abia respiră la cât au de muncit”, a declarat primarul din Bengeşti-Ciocadia, Victor Geogia.

Cu toate acestea, primarul crede că banii în plus vor veni pentru că se apropie alegerile. “Sper că o să le mărească pentru că vin alegerile. O să ne pieptene pe frunte. O să ne zică: Ce frumoşi sunteţi, ce buni sunteţi, ajutaţi-ne şi apoi ne dau o cizmă în fund”.

Salariile primarilor şi viceprimarilor ar urma să se majoreze cu zece procente.

 

Vizualizări: 796

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: