ALDE anunţă candidaţii pentru Motru, Băleşti şi Drăguţeşti

ALDE Gorj a lansat încă trei candidaţi pentru primăriile din judeţ. Este vorba de Tudor Dobrică la Primăria Motru, Daniel Horcea la Primăria Băleşti şi Dumitru Popescu la Primăria Drăguţeşti. Liderul ALDE Gorj, Dian Popescu, spune că săptămâna viitoare va fi lansat şi candidatul la Primăria Târgu Jiu. De asemenea, în aceste zile se efectuează un sondaj în vederea desemnării candidatului la Primăria Bumbeşti Jiu. Dian Popescu susţine că persoana ce va fi desemnată pentru Primăria Târgu Jiu va fi o surpriză chiar şi pentru actualul primar, Florin Cârciumaru.

Tudor Dobrică, actualul viceprimar de la Motru, a fost anunţat oficial drept candidatul ALDE la funcţia de primar. Dobrică spune că va fi o luptă grea cu organizaţia PSD Motru şi nu cu candidatul Cosmin Morega. „La Motru, lupta cu PSD va fi grea, nu cu domnul Morega, care este mai puţin un om politic, este un om pus în fruntea unei instituţii. Organizaţia este una foarte solidă, cu oameni capabili să se trezească şi în miezul nopţii pentru a munci. Este o organizaţie la care eu mi-am adus foarte mult contribuţia, dar care prin desemnarea lui Cosmin Morega pentru primărie s-a şubrezit”, a declarat Tudor Dobrică.
Pentru Primăria Drăguţeşti a fost lansat Dumitru Popescu, om de afaceri şi consilier local din partea PNL. Deşi Dian Popescu a vorbit despre candidatura liberalului Vasile Moşoiu, Dumitru Popescu nu a dorit să lanseze atacuri la adresa contracandidaţilor săi. „Nelu Popescu este un om care vine din mediul de afaceri, din mediul sportiv, un om care ştie ce înseamnă să lucrezi în echipă. El şi-a făcut o echipă la Primăria Drăguţeşti. Ne batem să câştigăm această primărie. PNL a lansat în spaţiul public candidatura domnului Moşoiu, dar dumnealui nu a fost la lansare. Din punctul meu de vedere, nu domnul Moşoiu va fi candidatul PNL, domnului Moşoiu i se va trage preşul de sub picioare de către PNL nu cu mult timp înaintea alegerilor”, a declarat Dian Popescu.
Candidatul ALDE la Primăria Drăguţeşti spune că-şi va face o echipă de tineri. „Momentan nu vreau să discut de nici un fel de contracandidat, voi merge pe o construcţie cu tineri, cu prieteni care vor veni alături de mine. Vreau să venim cu ceva nou, vreau să ajutăm comunitatea, să muncim foarte mult pentru oamenii din comuna noastră”, a declarat Dumitru Popescu.
Şi candidatul la Primăria Băleşti, fost pesedist mai bine de 12 ani, mizează pe tineri. „Am fost preşedinte la Organizaţia de Tineret de la Băleşti şi vicepreşedinte la judeţ. Pe 24 februarie 2015 mi-am dat demisia din PSD. Am demisionat din PSD şi de atunci am început construcţia PLR, acum luând naştere ALDE am continuat să muncesc aici cu aceiaşi oameni. Voi avea alături de mine o echipă de tineri”, a precizat Daniel Horcea.
SURPRIZĂ
Liderul ALDE Gorj, Dian Popescu, spune că săptămâna viitoare va fi lansat şi candidatul pentru Primăria Târgu Jiu. „Ştiu că în afară de domnul Cârciumaru şi de domnul „Crăciunescu” de la PNL nu au fost lansaţi alţi candidaţi până acum, pentru Primăria Târgu Jiu. Noi vom lansa candidatul săptămâna viitoare. Va fi un candidat altfel decât sunteţi obişnuiţi, va fi o surpriză. Cred că va fi o surpriză şi pentru domnul Cârciumaru”, a declarat Dian Popescu.

Vizualizări: 3,877

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: