Robert Filip rămâne la CJ, în ciuda UNPR

Robert Filip vrea să rămână vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, deşi UNPR Gorj a anunţat excluderea sa din partid. În condiţiile în care a fost deja prezentat drept candidatul ALDE la Primăria Rovinari, Filip crede că este îndreptăţit să-şi ducă mandatul până la capăt. Ba mai mult, cere o motivaţie scrisă din partea UNPR Gorj pentru excluderea sa.

Robert Filip nu va demisiona din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj. Acesta spune că va rămâne în funcţie, chiar şi în condiţiile excluderii din UNPR, întrucât progresiştii nu au avut nici un fel de contribuţie la propulsarea lui. „Am văzut că se vehicula pe site-urile de socializare şi în presă că am declarat că îmi voi da demisia de onoare. Nu, eu am declarat că atunci când revin din concediu o să fac o analiză la situaţia actuală şi voi lua o decizie. Nu mi se pare normal să mă dea afară cineva care nu m-a ajutat, nu m-a propulsat nici măcar cu un vot. Una este să spui că pleci dintr-o formaţiune politică, atunci când se va termina mandatul, iar alta e să spui că ţi-ai dat demisia”, a declarat Filip.
Deşi a fost deja anunţat drept candidatul ALDE la Primăria Rovinari, Filip vrea o motivaţie statutară pentru excluderea sa din UNPR. Ba mai mult, a dat de înţeles că nu a semnat niciodată vreo adeziune la PPDD, UNPR sau ALDE, deşi a intrat în Consiliul Judeţean pe listele PPDD. „Eu aştept să văd adeziunea mea la UNPR sau PPDD, pentru că nu am văzut-o niciodată. Am spus că nu UNPR m-a propulsat acolo unde sunt acum. UNPR nu a adus nici măcar un vot mandatului meu de consilier judeţean. PPDD a intrat în Consiliul Judeţean cu cinci mandate de consilier, s-a făcut o majoritate cu PSD şi s-a hotărât alegerea unui alt vice. Sunt consilier venit pe voturile PPDD. Aştept motivaţia statutară, scrisă, privind excluderea mea din UNPR”, a precizat Filip.

Vizualizări: 1,069

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: