ALDE vrea reînfiinţarea echipei Minerul Motru

Consilierul ALDE Motru, Ion Cojocaru, a cerut din nou în şedinţa de consiliu să se facă demersuri pentru reînfiinţarea echipei de fotbal din localitate. „Acum doi ani nu s-a mai plătit taxa de înscriere şi s-a pierdut efectiv participarea echipei la jocurile din judeţ. Am stabilit în comisii să îi cerem primarului să prindă în buget cel puţin taxa de înscriere a echipei, iar în 2019 să prevedem suma necesară pentru funcţionarea echipei. În jur de 500.000 de lei ar fi suficient”, a spus Ion Cojocaru la Radio Infinit.

Consilierul ALDE Motru este supărat pe faptul că nimeni nu vrea să ajute sportul, nici primăria, nici CE Oltenia, nici sindicatele. Ion Cojocaru spune că la zece oameni, doi sunt microbişti. „Nu au unde să se ducă şi ei să vadă un meci de fotbal. Sper din tot sufletul că primarul se va ocupa serios de această problemă”, a spus Cojocaru.

Primarul liberal Gigel Jianu a fost reticent până acum cu privire la această problemă, din cauză că a preluat primăria cu datorii mari şi încă nu a adus-o pe linia de plutire. (A.A.)

Vizualizări: 1,664

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: