Aleksander Todorov, noul antrenor al Energiei

Laurenţiu Răuţ, preşedinte CS Energia, a anunţat ieri cine va fi antrenorul echipei de baschet. Este vorba despre  Aleksander Todorov. Acesta a semnat cu Energia pentru sezonul 2014-2015.

Obiectivul în campionat este clasarea în primele şase echipe din Ligă. El va fi antrenorul principal, iar Radu Stroescu, antrenor secund. Din staff mai face parte preparatorul fizic, grecul Giorgios Lithopoulos. “Este antrenorul cu care am ajuns la un acord, ne-am înţeles din punct de vedere contractual şi el este cel care va antrena echipa în următorul sezon, unde suntem angrenaţi pe trei fronturi: campionat, cupa României şi Eurochallenge. Este un antrenor cu un CV important, iar noi asta am căutat. Am căutat un antrenor cu experienţă în cupele europene, unde ne dorim un parcurs cât mai lung, dar şi în campionat, pentru că ne dorim în viitorul sezon o clasare în primele şase echipe din Ligă“, a declarat Răuţ.

Noul antrenor al Energiei a câştigat campionatul în Macedonia, are experienţă în Balkan League, competiţie pe care a şi câştigat-o, iar în Bulgaria în acest an a ajuns în semifinale. „Părerea mea este că Todorov este un antrenor cu destulă experienţă şi cred că poate să îndeplinească obiectivele echipei de baschet“, a explicat preşedintele CS Energia.

Vizualizări: 170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: