Pârvulescu ar putea părăsi Pandurii pentru Craiova

Preşedintele executiv al Clubului Sportiv Pandurii, Eugen Pârvulescu, ar putea pleca la CS Universitatea Craiova, echipa susţinută de primarul Craiovei Olguţa Vasilescu şi omul de afaceri Mihai Rotaru. 

CS Universitatea Craiova este tot mai aproape, din punct de vedere sportiv, de prima ligă. Din acest motiv, conducerea clubului regândeşte strategia din sezonul viitor. Patronii oltenilor nu-şi fac probleme nici în privinţa dreptului de promovare pe prima scenă, după ce au consultat o serie întreagă de avocaţi români şi străini care le-au spus acelaşi lucru: odată înscrişi în competiţie de FRF, echipa are aceleaşi drepturi şi obligaţii ca oricare alta.

Digi Sport scrie că cea mai importantă mutare va fi constituită de aducerea lui Eugen Pârvulescu în funcţia de preşedinte, acesta urmând să-şi anunţe în curând plecarea de la Pandurii.

Oficialul gorjenilor a fost văzut de mai multe ori în ultimele zile la Craiova, pentru ca miercuri să urmărească meciul dintre CS Universitatea şi ASA chiar de lângă principalul acţionar al alb-albaştrilor, Mihai Rotaru.

Pârvulescu dezminte şi nu prea

CS Pandurii a remis presei un comunicat de presă ce poate explica apariţia lui Pârvulescu la meciul dintre Craiova şi ASA. Conducerea clubului gorjean este în căutarea unor soluţii pentru a întări lotul, iar unele ar putea veni de la jucătorii împrumutaţi în sezonul 2013-2014 la alte echipe şi care vor reveni în vară la Târgu Jiu. Printre aceştia se regăsesc şi atacantul Albert Voinea (21 de ani) sau mijlocaşul defensiv Alexandru Dan (20 de ani). Ambii au evoluat miercuri în meciul de play-off din Liga a II-a, CSU Craiova - ASA Tg-Mureş, meci încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-0. Cei doi au fost urmăriţi la lucru de preşedintele executiv al clubului Pandurii Târgu Jiu, Eugen Pîrvulescu, acesta fiind şi motivul prezenţei oficialului gorjenilor la partida din Bănie, şi nu cel vehiculat de anumite părţi ale presei centrale, transmite Pandurii. "Am fost la Craiova să urmăresc jucătorii noştri, Voinea şi Alexandru Dan, ambii au jucat destul de bine, Dan pe un post inedit pentru el, cel de fundaş dreapta, mi-a plăcut de el în special în prima repriză. Să vedem acum dacă vom conta pe ei din sezonul viitor, ne-am bucura să rămână, sunt jucători tineri, însă antrenorul este cel care va decide. Din păcate, Albert Voinea n-a prea jucat în acest sezon, Alexandru Dan a jucat în tur şi spre finalul sezonului, acum totul depinde dacă-l vor impresiona pe Petre Grigoraş în stagiile de pregătire", a declarat Eugen Pîrvulescu pentru site-ul oficial al clubului Pandurii Târgu Jiu, fără să dezmintă eventuale discuţii cu CS Universitatea Craiova.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: