Alertă la o grădiniţă din Motru: „Tremură pătuţurile”. A fost chemată ambulanţa!

Caz neobişnuit la o grădiniţă din Motru. O educatoare susţine că nu îşi poate ţine orele aşa cum trebuie de două săptămâni, pentru că pătuţurile şi mesele copiilor se mişcă tot timpul. Alina Pîrvulescu a anunţat conducerea, care a chemat poliţia şi ambulanţa, considerând că educatoarea are probleme care pot afecta copiii. „Nu suport PSD şi vor să scape de mine”, susţine Alina Pîrvulescu, educatoare cu 22 de ani vechime.

Alina Pîrvulescu este educatoare la grădiniţa cu program prelungit nr. 1 din Motru şi este în conflict cu directoarea Camelia Barbu. „Grădiniţa cu PP nr. 1 Motru, director Barbu Camelia, numită în funcţie de PSD, se simte ameninţată de pierderea funcţiei şi copiii sunt terorizaţi de două săptămâni, pentru a-mi tulbura activitatea, atât la somn, cât şi la activităţi”, a scris educatoarea pe pagina sa de socializare.

„Au crezut că mă ia cu cămaşa de forţă”

Alina Pîrvulescu susţine că pătuţurile copiilor se mişcă permanent, la fel şi măsuţele, astfel încât nu mai poate lucra cu ei. Întrebată dacă sunt lucrări în zonă, aceasta a spus că nu, dar suspectează că „au pus ceva sub paturi să le zguduie, ca să terorizeze copiii şi să nu pot lucra cu ei”.

Mai mult, educatoarea susţine că şi la ea acasă sunt astfel de zgâlţâituri, motiv pentru care joi chiar a sunat la DIICOT, pentru a cere să fie făcute cercetări!

Conducerea grădiniţei, pe care nu am reuşit să o contactăm, a fost anunţată de educatoare şi, probabil suspectând unele probleme medicale ale acesteia, a anunţat Inspectoratul Şcolar. „Au sunat la inspectorat, iar de acolo le-a spus să sune la Salvare şi la Poliţie. A venit ambulanţa, mi-au luat tensiunea, aveam 10 cu 5, au zis dacă vreau să merg cu ei. Am dat semnătură că refuz. Directoarea a zis că nu mă mai primeşte la clasă, a rămas cu copiii. I-am zis că nu îmi face ea mie analiza psihologică sau psihiatrică. A crezut că mă ia ambulanţa cu cămaşa de forţă”, a spus educatoarea.

 Problemele au apărut de două săptămâni

Alina Pîrvulescu a filmat joi reacţiile copiilor, atunci când le cerea să doarmă. În filmarea de şase minute, educatoarea face apel minute în şir către copii să doarmă, iar ei spun: „Nu putem din cauza tremurăturilor. Tremură patul. Nu pot să dorm din cauza motorului de jos. Nici eu nu pot să dorm că vântul mişcă patul. Nici eu, nici eu, duduie pătuţurile, duduie şi parchetul”.

Situaţia este aşa de două săptămâni, spune educatoarea. Aceasta ar vrea să anunţe părinţii, dar spune că tremurul se opreşte când vine cineva, fiind convinsă că cineva comandă acele tremurături pentru a teroriza copiii. „Asta vrea, să mă lase fără copii, dar eu sunt puternică”, a mai spus Alina Pîrvulescu, care se simte hărţuită de PSD, partid despre care spune că o susţine pe actuala directoare.

Vom reveni asupra acestui subiect cu reacţii din partea autorităţilor, fiind vorba de siguranţa unor copii, indiferent dacă educatoarea are probleme medicale sau cineva creează o atmosferă de teroare.

Vizualizări: 15,330

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: