Alertă și la Padeș. O familie întreagă, cu coronavirus

Un nou focar de infecție cu coronavirus pare să se contureze în localitatea gorjeană Padeș. Primul copil din Gorj, la care a fost confirmată infecția cu virusul Covid 19, este din Padeș. Micuțul are zece ani și este în spital împreună cu mama și bunica. Și nu sunt singurele cazuri ajunse la spitalul din municipiul Motru.

Copilul a ajuns la spitalul din Motru la sfârșitul săptămânii trecute. Copilul, mama și bunica au fost testați pozitiv pentru coronavirus și apoi transferați la spitalul din Târgu-Cărbunești.

Cei trei provin din localitatea Padeș. “A venit și un copil care este din altă parte, din Padeș. Atât el, cât și mama lui au fost internați la Motru și testul a fost pozitiv. Nu am idee dacă au venit din străinătate, dar din zona Padeș am mai avut două persoane care lucrau la fabrica de confecții”, a explicat primarul din Motru, Gigel Jianu, la Radio Infinit.

17 pacienți infectați cu Covid 19 sunt internați în Spitalul de Urgență Târgu-Cărbunești. Vineri, doi bolnavi au fost externați, fiind declarați vindecați.

Vizualizări: 8,356

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: