Alexandru Berca a plecat de la CSM Târgu Jiu 

CSM Târgu Jiu a anunțat luni că a  încheiat raporturile contractuale cu baschetbalistul Alexandru Berca. Clubul a precizat că s-a încetat contractul pe cale amiabilă, fără a preciza care este motivul despărțirii.

CSM Târgu Jiu a anunțat luni că a ajuns la un acord de încheiere a colaborării cu baschetbalistul Alexandru Berca. „Colaborarea s-a încheiat pe cale amiabilă, cu acordul ambelor părți. Clubul nostru îi mulțumește lui Alexandru Berca pentru efortul depus în tricoul de baschet a CSM Târgu Jiu și îi urează mult succes în continuare. Mulțumim, Alexandru Berca!”, a fost mesajul clubului primăriei alături de o prezentare a carierei jucătorului gorjean.

Alex Berca și-a început cariera baschetbalistică la CSS Târgu Jiu, unde a fost multiplu campion şi medaliat la toate categoriile de vârstă la nivel juvenil. 

Debutul lui Alex Berca la nivel de seniori a avut loc în sezonul 2013-2014, alături de Energia Târgu Jiu, formație pentru care a evoluat în Liga 1. Ulterior, în sezonul 2015-2016, a jucat pentru CSU Pitești U20 și BCM U 2 Pitești la nivelul Ligii 1. În sezonul 2016/2017 a jucat pentru U-BT 2 Cluj-Napoca. În 2018 s-a întors la Târgu Jiu, iar aici a evoluat pentru ACS Târgu Jiu iar din anul 2019 s-a alăturat proiectului CSM Târgu Jiu, fiind căpitanul echipei de baschet în primul sezon din istoria clubului gorjean. 

Galerie foto


Vizualizări: 828

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: