Fotbalist mort pe teren după ce a fost lovit de fulger!

Un fotbalist a murit după ce a fost lovit de fulger în timpul unui meci. Tragicul eveniment a avut loc la un meci din Indonezia.

Un fotbalist și-a pierdut viața după a fost lovit de un fulger chiar în timpul unui meci disputat recent în Indonezia.

Septain Raharja a fost lovit de un fulger pe gazonul stadionului Siliwangi, iar tragicul moment a fost surprins și de camerele tv.

În vârstă de 35 de ani, Raharja evolua într-un meci amical între 2 FLO FC Bandung și FBI Subang. 

Presa locală, citată de SportBible, susține că Raharja încă mai respira după incident și a fost transportat rapid la spital, dar a fost declarat mort la scurt timp după aceea.

Tragic este și faptul că a fi fotbalist în Indonezia devine periculos fiind pentru a doua oară când un fotbalist indonezian este lovit de fulger în ultimul an.

În timpul Cupei Soeratin Under-13 din 2023, un tânăr fotbalist din Bojonegoro, Java de Est, a fost, de asemenea, lovit de fulger. 

Tânărul a suferit ulterior un stop cardiac și a fost scos de urgență de pe teren și dus la Spitalul din Bojonegoro pentru tratament medical. El a fost resuscitat cu succes după asistența medicală și și-a recăpătat cunoștința după aproximativ 20 de minute, mai notează sursa citată.

Galerie foto


Vizualizări: 3,199

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: