Au încheiat cantonamentul din Serbia

ACS Viitorul Târgu Jiu a încheiat stagiul de pregătire efectuat în Serbia în ultimele zece zile. Echipa pregătită de Călin Cojocaru a disputat în țara vecină și cinci meciuri amicale iar din această săptămână se va pregăti din nou în țară, nu se știe exact unde pentru că la Târgu Jiu  nu se achitaseră datoriile către baza sportivă.

Echipa antrenată de Călin Cojocaru a încheiat stagiul de pregătire din țara vecină cu trei victorii, un egal și o înfrângere în cele cinci jocuri amicale, majoritatea cu echipe  de Liga 2 și 3.

Echipa a sta în cantonamentul din Serbia din 29 ianuarie și până în 8 februarie și a disputat cinci amicale, înregistrând următoarele rezultate: 1-0 cu OFK Vrsac (liga a doua sârbă), 0-2 cu FK Zeleznicar Pancevo (locul 14 în prima ligă sârbă), 4-1 cu OFK Becej (locul 11 în liga a treia sârbă, seria Vojvodina), 1-1 cu FK Vozdovac (locul 6 în prima ligă sârbă) și 1-0 cu FK Naftagas (locul 5 în liga a treia sârbă, seria Vojvodina).

În prima fază, după reunirea lotului, echipa lui Cojocaru s-a pregătit pe plan local, pe pista stadionului li printr-o pădure din apropiere de Târgu Jiu și a disputat un singur joc amical până la plecarea în Serbia, cu CSO Turceni.

În acest moment nu se știe unde se va pregăti echipa aflată în insolvență, pentru că la Târgu Jiu are datorii de peste 20 000 de lei pentru folosirea bazei sportive și nu poate intra fără să le achite. 

Echipa lui Cojocaru mai are programate două amicale în această săptămână, cu CSC Dumbrăvița (locul 14 în Liga 2, 14 februarie) și CSM Deva (locul 1 în Seria 7 a Ligii 3, 17 februarie).

Vizualizări: 342

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: