Transfer urgent, în ultima zi de mercato, la Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a urgentat, în ultima zi de mercato din România, aducerea unui atacant. Oltenii poartă discuții pentru transferul lui Muhamet Hyseni, 23 de ani, de la KF Llapi.

Echipa din Craiova caută să-și întărească atacul iar alb-albaștrii au mai multe piste. Conform gsp.ro formația din Bănie a înaintat o ofertă pentru Hyseni, atacantul kosovar de 23 de ani care evoluează la KF Llapi, locul 2 din Kosovo.

Hyseni a bifat 20 de partide în actuala stagiune la KF Llapi, reușind să marcheze de 14 ori și să ofere două pase decisive fiind și golgheterul la zi al competiției.

Mihai Rotaru e dispus să ofere în jur de 250.000 de euro în schimbul lui Hyseni, care ar urma să încaseze circa 10.000 € lunar în România și să semneze un contract valabil 3 sezoane și jumătate, informează sursa citată.

Universitatea Craiova așteaptă în orele următoare un răspuns final de la Muhamet, care e în acest moment cel mai aproape de olteni dintre atacanții curtați de gruparea antrenată de Ivaylo Petev.

Muhamet Hyseni, fotbalist cu două selecții și un gol pentru naționala statului Kosovo, a mai jucat de-a lungul carierei doar în țara natală, la KF Kurda, FC Malisheva și Feronikeli 74.

Vizualizări: 4,684

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: