Alexandru Beșliu reprezintă România la Europenele de seniori

Veste bună pentru sportivul momentului la lupte din Gorj, campionul Alexandru Beșliu. Sportivul cu dublă legitimare la CSM Târgu Jiu și CS Pandurii a fost convocat la lotul național și va reprezenta România la Europenele din acest an.

Campionatul European Seniori U23 este una dintre cele mai tari și importante competiții organizate de România în 2023. Întrecerea a debutat deja luni, 13 martie, la Sala Polivalentă din București.

Peste 700 de participanți sunt prezenți la competiția continentală pe care țara noastră o găzduiește în acest an. Printre ei se numără și gorjeanul Alexandru Beșliu, campionul național la lupte, chemat sub tricolor să reprezinte România la categoria 92 de Kg.

Evoluţiile foarte bune din ultima perioadă și rezultatele i-au adus lui Beșliu  şi convocarea la lotul naţional al României. România a luat startul cu 10 luptători la lupte libere, cu gândul la medaliile europene puse în joc. ”Obiectivul nostru este să ajungă cât mai sus. Dacă va prinde o zi bună și o tragerea la sorți favorabilă, sunt sigur că Alex se va lupta pentru medalie”, a declarat antrenorul Mădălin Gorjanu, cel care se ocupă de pregătirea lui Beșliu la CSM Târgu Jiu, alături de Ștefan Tănase de la CS Pandurii.

Pe saltea acesta se va lupta cu cei mai puternici luptători din Europa la această categorie de vârstă și greutate.

Vizualizări: 335

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: