Adversarul ACS Viitorul Târgu Jiu de sâmbătă are probleme după ce a ratat play-off-ul

Adversarul din prima etapă a părții a doua a campionatului Ligii 2 pentru ACS Viitorul Târgu Jiu va fi FC Brașov. Echipa susținută de Primăria Brașov este pentru a doua oară la retrogradare, în play-out-ul Ligii 2, deși primarul Allen Coliban, se aștepta să se bată la promovare.

În ciuda investițiilor masive făcute la echipă FC Brașov va juca, pentru al doilea an consecutiv, în play-out-ul Ligii 2 iar acest lucru nu e pe placul autorităților locale și nici al suporterilor. 

Dacă sezonul trecut a fost unul cu multe frământări, în special cauzate de războiul intern dintre președintele Ioan Mărginean și antrenorul Ilie Stan, echipa s-a salvat la final, cu antrenorul brașovean Călin Moldovan, după un baraj cu Poli Timișoara. În acest campionat, Dan Alexa a avut parte de susținerea conducerii, însă echipa a ratat accederea în play-off, bătălia fiind dată până în ultima rundă.

Brașovenii consideră că primarul Allen Coliban este vinovat pentru alegerile făcute la FC Brașov și faptul că echipa e din nou la retrogradare.

Cu 28 de puncte acumulate în 19 etape, FC Brașov a terminat sezonul regulat pe locul 9, astfel că a fost repartizată în Grupa B a play-out-ului, urmând să le întâlnească câte o dată pe Concordia Chiajna (29 puncte), Viitorul Târgu Jiu (25), CSC Dumbrăvița (24), Progresul Spartac (17), Ripensia Timișoara (16) și Unirea Constanța (12).

În prima etapă a play-out-ului, FC Brașov va juca, sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Tineretului, cu ACS Viitorul Târgu Jiu.

Vizualizări: 545

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: