Mobilizare a suporterilor olteni pentru meciul cu FCSB

Suporterii Universității Craiova se mobilizează pentru primul meci din play-off, cel cu FCSB. Aceștia spun că vor fi prezenți în număr mare la București pentru a-și susține echipa pe Arena Națională.

Derby-ul cu FCSB, programat sâmbătă, de la ora 20:00, a creat agitație mare printre fanii Universităţii Craiova care se mobilizează pentru a lua cu asalt „Arena Naţională”. Distanţa dintre cele două rivale, aflate pe locurile 3 şi 4, este de numai două puncte, în favoarea FCSB, care are avut parte însă şi de rotunjire la finalul sezonului regulat.

Chiar dacă echipa lor nu trece printr-o perioadă fastă din punct de vedere al jocului suporterii olteni sunt deciși să o încurajeze și au încredere că jucătorii pot mai mult. Craiova are totuşi trei victorii consecutive, iar distanţa de primele două locuri este de cinci puncte, aşa încât lupta pentru titlu este deschisă.

În acest sezon Craiova n-a pierdut în faţa rivalei din Capitală, impunându-se în tur, pe teren propriu, scor 2-1, şi remizând în deplasare, scor 1-1, în urmă cu o lună. În ambele partide, oltenii au obţinut punctele în urma unor autogoluri, Oaidă punctând pentru Craiova în tur, în timp ce Iulian Cristea a deviat în propria poartă, în prelungirile meciului din retur. Cum norocul a fost de partea lor de fiecare dată, oltenii cred în șansa lor și așteaptă să aibă și puțin noroc.

Vizualizări: 518

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: