Cel mai bun antrenor din Liga 2, pus pe fapte mari și în play-off

Antrenorul gorjean Dragoș Militaru și echipa sa din Dej deschid prima etapă din play-off și vor întâlni, în Ghencea, pe Steaua. Clujenii vor să facă o impresie bună, poate chiar să treacă de liderul Ligii 2, iar în acest sens Dragoș Militaru a decis să ducă echipa cu două zile înaintea meciului în București.

Dragoș Militaru vrea să facă o nouă surpriză după ce a reușit să ajungă în play-off cu echipa sa, să se lupte pentru o promovare în Liga 1 iar dintre antrenorii tineri din Liga 2 pare să fie cel mai promițător, mai ales după ce a fost desemnat cel mai bun antrenor din acest eșalon.

Elevii lui Dragoș Militaru se află de marți în București, pentru ca la ora partidei să nu fie obosiți din cauza drumului lung, de la Dej. Marți și miercuri Unirea s-a antrenat pe stadionul din Buftea. ”Băieții noștri se află la Centrul Național de Fotbal Buftea, acolo unde s-au antrenat înaintea partidei de joi CSA Steaua”, a anunțat oficial Unirea Dej în mediul online.

Echipa lui Militaru începe play-off-ul de Liga 2 de pe locul 4, cu 32 de puncte, la opt puncte de primele două clasate, Steaua și Politehnica Iași.

În sezonul regulat, în etapa a 13-a, Steaua a trecut de Unirea Dej cu 2-0, pe teren propriu, în urma golurilor lui Adrian Popa și Rareș Enceanu. În acest sezon de Liga 2, două echipe vor urca direct în Liga 1, iar două vor evolua cel puțin în barajul pentru prima divizie, așa că Unirea Dej are șanse mari să se bată la promovate, mai ales că Steaua poate fi scoasă din schemă, pentru că nu are dreptul de a evolua mai sus de Liga 2.

Vizualizări: 742

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: