Arbitrul partidei Sepsi - FCU Craiova vine la Sf. Gheorghe din Arabia Saudită

Sepsi - FCU Craiova e ultimul meci din sezonul regulat și se va disputa joi seara. Arbitrul acestei partide este un ecuson FIFA care a venit din Riad unde a arbitrat un meci din Cupa Regelui.

Oltenii au nevoie de minimum un egal pentru a intra în play-off, în timp ce covăsnenii au pierdut avansul mare din iarnă și sunt obligați acum să câștige pentru a nu rata primul obiectiv al sezonului.

Pentru că meciul de joi seară e unul extrem de important care va decide ultima echipă care va intra în play-off, Comisia Centrală a Arbitrilor, condusă de grecul Kyros Vassaras, a decis ca partida să-i fie delegată unui arbitru cu ecuson FIFA. Este vorba de bucureșteanul Radu Petrescu (40 de ani). Acesta va fi ajutat la cele două tușe de Radu Ghinguleac și Mircea Grigoriu, tot din București. În camera VAR, CCA l-a delegat pe piteșteanul Cătălin Popa ajutat de asistentul, Mircea Orbuleţ.

Decizia lui Vassaras este cel puțin ciudată ținând cont că, marți seară, Radu Petrescu a avut meci în Cupa Regelui din Arabia Saudită, scrie gsp.ro. „Acolo a condus confruntarea dintre Al Hilal și Al Fateh. Practic, acesta se va afla la centru la Sepsi - FCU Craiova la 49 de ore de la fluierul său de start, forțând la limită regulamentul care precizează pauza de minimum 48 de ore între delegări. Ținând cont că meciul s-a jucat la Riad, „centralul” are de parcurs spre București un drum de cel puțin 10 ore! Nu există niciun zbor direct din Arabia Saudită spre România, fiind nevoit să aibă o escală la Frankfurt sau Munchen. Apoi, peste 3 ore de la București spre Sfântu Gheorghe”, a explicat sursa citată traseul arbitrului de centru până la meciul de joi seară.

Vizualizări: 861

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: