Alexandru Beșliu vrea să încheie anul cu încă o medalie

Campion național cu o săptămână în urmă la campionatele de Under 23, unde a concurat pentru Pandurii Târgu Jiu, luptătorul Alexandru Beșliu vrea să încheie acest an cu încă o medalie. Sportivul pregătit de antrenorul Ștefan Tănase a luat recent aurul la Campionatul Național de la Cluj, acum urmând să lupte pe saltea la Reșița, tot pentru titlul național, dar la seniori.

Alexandru Beșliu este unul dintre cei mai medaliați sportivi ai Gorjului în 2022. Ultima competiția la care a participat a avut loc săptămâna trecută la Cluj, acolo unde sportivul antrenat la CS Pandurii de antrenorul Ștefan Tănase s-a impus la categoria sa luând medalia de aur și devenind campion național de seniori U 23. Sportivul cu dublă legitimare la CS Pandurii și CSM Târgu Jiu se pregătește acum de ultima competiție a anului urmând să participe în acest week-end la finala Campionatului Național de Seniori, de la Reşiţa, competiție care se desfășoară în perioada 25-27 noiembrie. La această competiție Alexandru Beşliu va reprezenta CSM Târgu Jiu la categoria 92 de Kg și vrea să încheie anul cu o medalie, a informat site-ul oficial al clubului primăriei. ”După reușita de la CN U23 aș vrea să mai aduc o medalie la Târgu Jiu”, a declarat Alexandru Beșliu înainte de plecarea spre Reșița pentru csmtargujiu.ro.

Sportivul este pregătit la CSM Târgu Jiu de antrenorul Mădălin Gorjanu și va intra pe saltea la Reșița la categoria 92 de Kg, la întreceri fiind așteptați cei mai puternici luptători ai României. ”Alex vine din postura de proaspăt câștigător al titlului la seniori U23 și are un moral excelent pentru această competiție. Îmi doresc mult pentru el să prindă podiumul, pentru că știu cât de mult muncește și cât de mult își dorește acest lucru”, a spus antrenorul

Mădălin Gorjanu de la CSM Târgu Jiu.

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: