Veste bună de la Nicuşor Bancu pentru suporterii Universității Craiova

Căpitanul Universității Craiova a suferit o accidentare gravă la meciul cu Rapid. Nicușor Bancu a fost deja operat la Roma dar a revenit deja în Bănie, unde a început recuperarea alături de kinetoterapeutul echipei naţionale.

Nicușor Bancu a apelat la Alin Burileanu, kinetoterapeutul echipei naţionale a României, pentru a-l ajuta să revină cât mai repede pe terenul de joc.  „Ca și data trecută, când a revenit pe gazon mult mai rapid decât era preconizat, de recuperarea Căpitanului nostru se va ocupa kinetoterapeutul Alin Burileanu. Suntem alături de tine, Căpitane!”, a anunţat Universitatea Craiova pe facebook unde a publicat și o fotografie cu Nicuşor Bancu şi Alin Burileanu. Ședințele de recuperare au loc la clinica din Bănie a kinetoterapeutului. „Vă mulțumesc tuturor pentru mesaje, le-am citit pe toate după operația efectuată la Roma. Asta mă face să vă simt mereu aproape de mine”, a fost reacția căpitanului Nicușor Bancu pentru suporteri.

Bancu s-a mai accidentat grav în 2014, suferind o dublă fractură de tibie şi peroneu. Atunci a stat în afara gazonului mai mult de o jumătate de an şi s-a ales şi cu o tijă permanentă în piciorul stâng.

Galerie foto


Vizualizări: 1,113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: