Jiul Rovinari a egalat din nou liderul din Liga 4

Lupta pentru prima poziție din clasament în Liga 4 Gorj va continua cu două echipe la egalitate de puncte. În etapa a 11-a liderul CSO Turceni a stat iar Jiul Rovinari a profitat pentru a egala din nou la puncte fost campioană a Gorjului.

Campionatul județean Gorj continuă cu câte cinci partide pe etapă după ce Pandurii Târgu Jiu  nu s-a mai prezentat la meciurile din acest sezon. În aceste condiții, doar două echipe mai sunt neînvinse la județ, liderul CSO Turceni și Jiul Rovinari, formații care sunt din nou la egalitate de puncte după ce campionii de la Turceni au stat în ultima etapă. Jiul Rovinari s-a impus în etapa a 11-a cu scorul de 2-1 pe terenul celor de la Țînțăreni și continuă acum lupta cu același număr de puncte cu echipa din Turceni, după ce în meciul direct dintre cele două formații scorul fusese egal.

Pentru echipa din Rovinari, pregătită de Ion Lițoiu, au marcat Horia Şitoianu și Ionuț Tătaru. Chiar dacă CSO Turceni a stat, rămâne pe locul 1 în clasament pentru că are un golaveraj mai bun decât Jiul, care este a doua clasată, dar cu același număr de puncte.

În etapa a 11-a, scorul etapei s-a înregistrat la Negomir, acolo unde Vulturii Fărcășești s-a impus cu scorul de 4-0. Minerul Motru nu a avut probleme câștigând meciul cu Minerul Mătăsari cu scorul de 3-0 în timp ce Internațional Bălești s-a impus la limită acasă, scor 1-0 în meciul cu Petrolul Țicleni. Un singur rezultat de egalitate s-a înregistrat în această etapă la Jupânești, acolo unde scorul a fost 1-1 în meciul cu satelitul celor de la Cărbunești.

Rezultate etapa a 11-a

Unirea Țînțăreni - Jiul Rovinari 1 – 2

Internațional Bălești - Petrolul Țicleni 1 – 0

AS Jupânești - Gilortul 2 Târgu Cărbunești 1 – 1

Viitorul Negomir - Vulturii Fărcășești 0 – 4

Minerul Motru - Minerul II Mătăsari 3 – 0

Pandurii Târgu Jiu – Petrolul Stoina - nu s-a disputat

CSO Turceni a stat

Vizualizări: 323

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: