Alianţă Navlea - Angheloiu pentru şefia PNL?

Organizaţia PNL Gorj pare să-şi fi stabilit viitoarea conducere. Potrivit unor surse din partid, Ion Navlea şi Radu Angheloiu par să fi ajuns la o înţelegere în cazul unui tur doi privind o alianţă. De acest lucru nu ştie nimic Dian Popescu, cel de-al treilea candidat.

Favoritul lui Dan Ilie Morega pentru funcţia de preşedinte al PNL Gorj, Ion Navlea,  şi Radu Angheloiu, „prietenul“ fostului lider liberal au avut discuţii privind o alianţă pentru şefia partidului. Chiar dacă Navlea nu neagă, dar nici nu confirmă, Angheloiu spune că a discutat cu colegul său despre o „variantă“ pentru turul doi.

„Nu m-am gândit nu ştiu de unde au apărut aceste zvonuri. Sper că voi câştiga din primul tur. Oricum, dacă nu voi intra în turul doi voi sprijini pe cel care are cele mai multe voturi“, a spus Navlea. Relaxat în concediu, Angheloiu a fost mai sincer. „Eu sper şi cred că o să câştig din primul tur. Într-adevăr am avut o discuţie cu domnul Navlea în privinţa unei variante în turul doi“, a spus Angheloiu.

Dian Popescu spune că nu ştie despre aceste discuţii.  „Nu am auzit si nu mă interesează astfel de discuţii. În cazul în care o să ajung în turul 2 nu mă gândesc să fac o înţelegere cu cineva, pentru că ar însemna că insult delegaţii, că le insult inteligenţa şi capacitatea de a vota“, a spus Popescu.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: